Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 21:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Elmstead Legends Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5537
Elmstead Legends Navua
451 Tactiek 433W
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 49.2
good Schieten solid
excellent Passen good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Watkins rent richting de bal. Watkins passt de bal zonder na te denken. Mężyk met een sublieme pass. Orlandini rent richting de bal. Orlandini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tramontin geeft de bal voor. Withe kopt de bal weg. Shеringham rent richting de bal. Shеringham geeft de bal voor. Beardsley maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Withe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fredericks bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Navua 0:1

13e minuut.
Fredericks speelt de bal door. Harris rent richting de bal. Orlandini onderschept slim de pass. Orlandini haalt uit met een fantastische trap. Słoniak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Navua 0:2

13e minuut.
Watkins met een sublieme pass. Arežina bereikt de bal nog maar net als eerste. Arežina met een sublieme pass. Orlandini is nu in balbezit. Orlandini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Todd is nu in balbezit. Arežina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Todd is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramsey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beardsley krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dudarenko verovert de bal door een tackle van achteren. Dudarenko passt de bal in één keer door. Orlandini rent richting de bal. Fredericks rent richting de bal. Fredericks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Navua 0:3

18e minuut.
Bright rent richting de bal. Bright geeft een lange en hoge pass. Mężyk heeft problemen om de bal te vangen. Beardsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beardsley schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ramsey geeft een hoge lob. Dasilva kopt de bal weg. Watkins heeft problemen om de bal te vangen. Fredericks rent richting de bal. Fredericks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fredericks passt de bal in één keer door. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell passt de bal met de wreef. Fredericks rent richting de bal. Fredericks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fredericks bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredericks passt de bal in één keer door. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell draait met de bal, schiet en ... Słoniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Navua 0:4

35e minuut.
Arežina probeert naar een medespeler te passen. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru geeft een hoge lob. Daar is Fredericks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredericks schiet op doel. Słoniak bokst de bal weg.

40e minuut.
Donnelly passt de bal zonder na te denken. Daar is Arežina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bright. Arežina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Donnelly zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ramsey rent richting de bal. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell passt de bal met de wreef. Orlandini rent richting de bal. Orlandini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fredericks rent richting de bal. Fredericks haalt uit met een fantastische trap. Słoniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Navua 0:5

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bernard komt het veld opgelopen. Pollock komt het veld opgelopen. Durbin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmstead Legends 71%, Navua 29%.
Elmstead Legends - Navua 0:5

46e minuut.
Fredericks kopt de bal weg. Klungelig pakt Orlandini de bal. Withe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Withe krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Withe de bal onder controle te krijgen. Fredericks rent richting de bal. Incе verovert de bal door een tackle van achteren. Orlandini onderschept slim de pass. Orlandini draait met de bal, schiet en ... Słoniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Ramsey geeft een lange en hoge pass. Dasilva bereikt de bal nog maar net als eerste. Beardsley is nu in balbezit. Beardsley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dasilva passt de bal met de wreef. Orlandini rent richting de bal. Orlandini passt de bal in één keer door. Fredericks bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredericks draait met de bal, schiet en ... Słoniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Orlandini rent richting de bal. Orlandini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fredericks de bal. Fredericks haalt uit met een fantastische trap. Słoniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Navua 0:6

64e minuut.
Higgins komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Higgins maakt een snoekduik en kopt de bal. Słoniak probeert wanhopig de bal te grijpen. Incе heeft problemen om de bal te vangen. Campbell is nu in balbezit. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Navua 0:7

70e minuut.
Withe controleert de bal met de borst. Pollock is nu in balbezit. Pollock passt de bal met de wreef. Orlandini is nu in balbezit. Orlandini schiet op doel. Paal! Słoniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Navua 0:8

77e minuut.
Orlandini is nu in balbezit. Harris is nu in balbezit. Harris geeft een lange en hoge pass. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandini schiet op doel. Słoniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Harris met een sublieme pass. Orlandini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arežina de bal. Arežina geeft een hoge lob. Higgins maakt een snoekduik en kopt de bal. Słoniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Orlandini rent richting de bal. Orlandini met een sublieme pass. Klungelig pakt Campbell de bal. Campbell schiet op doel. Słoniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmstead Legends 66%, Navua 34%.
Elmstead Legends - Navua 0:8