Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 00:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Olímpico de Roma
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3951
RomaFC ZACKERLAND FC
Nelson10 Tactiek TAC-343N10
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
47.6 gemiddelde waardering 34
uitstekend Schieten zwak
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Terry geeft een lange en hoge pass. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo geeft een lange en hoge pass. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ZACKERLAND FC 1:0

3e minuut.
Quintanilha geeft een hoge lob. Cetnarowicz is nu in balbezit. Vlaszák rent richting de bal. Chalbaud onderschept slim de pass. Chalbaud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Karkantonis probeert de bal met de borst te controleren. Chalbaud rent richting de bal. Lugo is nu in balbezit. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Biriktiren de bal. Merlo is nu in balbezit. Merlo draait met de bal, schiet en ... Crouch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ZACKERLAND FC 2:0

12e minuut.
Aguirre met de inworp. Vlaszák rent richting de bal. Lugo onderschept slim de pass. Lugo geeft een hoge lob. Biriktiren kopt de bal weg. Crouch bokst de bal weg.

17e minuut.
Henderson rent richting de bal. Lugo onderschept slim de pass. Lugo passt de bal zonder na te denken. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Crouch trapt de bal weg van het doel. Lugo kopt de bal weg. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Doğan passt de bal zonder na te denken. Daar is Chalbaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karkantonis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Flores kopt de bal weg. Quintanilha rent richting de bal. Quintanilha geeft een hoge lob. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğan passt de bal zonder na te denken. Biriktiren speelt de bal door. Merlo is nu in balbezit. Merlo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Crouch trapt de bal weg van het doel. Aguirre kopt de bal weg. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud schiet op doel. Crouch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ZACKERLAND FC 3:0

35e minuut.
Aguirre geeft een hoge lob. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo onderschept slim de pass. Merlo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ZACKERLAND FC 4:0

38e minuut.
Henderson is nu in balbezit. Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Lugo passt de bal in één keer door. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Lugo geeft een lange en hoge pass. Merlo rent richting de bal. Merlo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ZACKERLAND FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 20%, ZACKERLAND FC 80%.
RomaFC - ZACKERLAND FC 5:0

46e minuut.
Lugo passt de bal zonder na te denken. Cetnarowicz rent richting de bal. Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft de bal voor. Merlo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ZACKERLAND FC 6:0

48e minuut.
Luzzatto komt het veld opgelopen. Palacio komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Palacio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chalbaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo schiet op doel. Crouch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ZACKERLAND FC 7:0

55e minuut.
Chalbaud controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Karaszewski komt het veld opgelopen. Golding komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Lugo geeft een lange en hoge pass. Merlo rent richting de bal. Merlo geeft een lange en hoge pass. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Palacio is nu in balbezit. Palacio geeft de bal voor. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ZACKERLAND FC 8:0

66e minuut.
Sinton komt het veld opgelopen. Czecholiński komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo rent richting de bal. Lugo geeft een lange en hoge pass. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap. Golding verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Merlo is nu in balbezit. Merlo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Merlo passt de bal zonder na te denken. Karaszewski speelt de bal door. Palacio rent richting de bal. Palacio geeft een lange en hoge pass. Golding probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ZACKERLAND FC 9:0

74e minuut.
Karaszewski passt de bal in één keer door. Doğan rent richting de bal. Doğan geeft de bal voor. Merlo rent richting de bal. Merlo schiet op doel. Golding verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Doğan geeft een hoge lob. Lugo rent richting de bal. Lugo met een sublieme pass. Merlo rent richting de bal. Merlo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Golding met een harde bal richting middenveld. Lugo kopt de bal weg. Merlo heeft problemen om de bal te vangen. Merlo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ZACKERLAND FC 10:0

82e minuut.
Chalbaud kopt de bal weg. Pisco heeft problemen om de bal te vangen. Lugo rent richting de bal. Merlo is nu in balbezit. Merlo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ZACKERLAND FC 11:0

84e minuut.
Golding probeert naar een medespeler te passen. Palacio controleert de bal met de borst. Palacio probeert naar een medespeler te passen. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Czecholiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Merlo raakt geblesseerd tijdens het duel. Merlo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - ZACKERLAND FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 20%, ZACKERLAND FC 80%.
RomaFC - ZACKERLAND FC 12:0