Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 21:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Train in Vain Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2146
Train in Vain Natrekowie
My 352 Tactiek CSZ
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 47
average Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen average


2e minuut.
Plata is nu in balbezit. Plata passt de bal in één keer door. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiek rent richting de bal. Kosiek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Plata rent richting de bal. Edmonds rent richting de bal. Joseph verovert de bal door een tackle van achteren. Joseph draait met de bal, schiet en ... Summers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Natrekowie 0:1

15e minuut.
Kosiek probeert naar een medespeler te passen. Fein geeft een hoge lob. Nádasdy kopt de bal weg. Plata is nu in balbezit. Plata draait met de bal, schiet en ... Summers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Natrekowie 0:2

22e minuut.
Joseph met een sublieme pass. Fein bereikt de bal nog maar net als eerste. Fein speelt de bal door. Kosiek rent richting de bal. Kosiek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Joseph rent richting de bal. Kosiek is nu in balbezit. Kosiek passt de bal in één keer door. Joseph heeft problemen om de bal te vangen. Joseph schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph passt de bal zonder na te denken. Nádasdy met een sublieme pass. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ... Summers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Natrekowie 0:3

40e minuut.
Cyganek rent richting de bal. Cyganek geeft een hoge lob. Moigneu rent richting de bal. Joseph verovert de bal door een tackle van achteren. Joseph draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Plata met een sublieme pass. Moigneu bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph verovert de bal door een tackle van achteren. Joseph schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Train in Vain 64%, Natrekowie 36%.
Train in Vain - Natrekowie 0:3

47e minuut.
Ashwin rent richting de bal. Plata onderschept slim de pass. Nádasdy met een sublieme pass. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Bradford geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Musuła de bal onder controle te krijgen. Humble rent richting de bal. Humble haalt uit met een fantastische trap. Ordiales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Natrekowie 1:3

51e minuut.
Joseph speelt de bal door. Kosiek rent richting de bal. Daar is Kosiek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosiek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata met een sublieme pass. Joseph is nu in balbezit. Joseph haalt uit met een fantastische trap. Moigneu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pirkl kopt de bal weg. Klungelig pakt Kosiek de bal. Cyganek rent richting de bal. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Fein rent richting de bal. Fein speelt de bal door. Van Driessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph verovert de bal door een tackle van achteren. Joseph schiet op doel. Summers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Natrekowie 1:4

79e minuut.
Daar is Nádasdy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádasdy geeft de bal voor. Joseph rent richting de bal. Joseph schiet op doel. Summers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Train in Vain - Natrekowie 1:5

81e minuut.
Kosiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata is nu in balbezit. Plata passt de bal in één keer door. Daar is Kosiek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosiek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fein is nu in balbezit. Klungelig pakt Fein de bal. Fein met een sublieme pass. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Van Driessche rent richting de bal. Van Driessche geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nádasdy neemt de hoekschop. Kosiek maakt een snoekduik en kopt de bal. Summers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Train in Vain 65%, Natrekowie 35%.
Train in Vain - Natrekowie 1:5