Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bose Boben Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2279
Bose Boben Total Confusion UTD
442 Tactiek Eclipse 3ATT
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 52
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 57.2
average Schieten incredible
adequate Passen excellent
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Matarrese kopt de bal weg. Lauth rent richting de bal. Lauth passt de bal met de wreef. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Curameng schiet op doel. Urbášek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Zanze is nu in balbezit. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Curameng rent richting de bal. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek haalt uit met een fantastische trap. Urbášek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Curameng rent richting de bal. Curameng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Total Confusion UTD 0:1

5e minuut.
Lauth verovert de bal door een tackle van achteren. Lauth passt de bal in één keer door. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek draait met de bal, schiet en ... Urbášek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Total Confusion UTD 0:2

7e minuut.
Butz passt de bal zonder na te denken. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek speelt de bal door. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Curameng schiet op doel. Urbášek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Curameng schiet op doel. Urbášek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Total Confusion UTD 0:3

8e minuut.
Butz is nu in balbezit. Butz passt de bal in één keer door. Lobanovskij speelt de bal door. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Anatol verovert de bal door een tackle van achteren. Anatol geeft de bal voor. Curameng kopt de bal weg. Butz rent richting de bal. Butz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Moribondo speelt de bal door. Curameng heeft problemen om de bal te vangen. Curameng passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kroczek de bal. Kroczek draait met de bal, schiet en ... Urbášek bokst de bal weg. Curameng is nu in balbezit. Curameng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Total Confusion UTD 0:4

16e minuut.
Kroczek is nu in balbezit. Kroczek passt de bal in één keer door. Curameng heeft problemen om de bal te vangen. Butz is nu in balbezit. Butz schiet op doel. Urbášek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Lauth passt de bal in één keer door. Butz heeft problemen om de bal te vangen. Butz passt de bal in één keer door. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Curameng haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Total Confusion UTD 0:5

22e minuut.
Opriţa geeft een hoge lob. Lobanovskij kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zanze de bal onder controle te krijgen. Curameng rent richting de bal. Curameng schiet op doel. Urbášek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Curameng kopt de bal weg. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek geeft een hoge lob. Curameng rent richting de bal. Curameng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Total Confusion UTD 0:6

25e minuut.
Flores controleert de bal met de borst. Flores passt de bal zonder na te denken. Lauth rent richting de bal. Butz rent richting de bal. Butz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Curameng is nu in balbezit. Curameng passt de bal zonder na te denken. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Suárez de bal onder controle te krijgen. Urbášek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Curameng rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lauth neemt de hoekschop. Curameng is nu in balbezit. Curameng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kroczek is nu in balbezit. Kroczek passt de bal in één keer door. Butz is nu in balbezit. Butz schiet op doel. Curameng probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Total Confusion UTD 0:7

33e minuut.
Moribondo speelt de bal door. Daar is Curameng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curameng passt de bal in één keer door. Daar is Butz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lobanovskij speelt de bal door. Daar is Kroczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroczek met een sublieme pass. Curameng is nu in balbezit. Curameng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Daar is Stopka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroczek rent richting de bal. Kroczek speelt de bal door. Klungelig pakt Curameng de bal. Curameng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Total Confusion UTD 0:8

43e minuut.
Kroczek is nu in balbezit. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanze krijgt een gele kaart. Curameng moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Curameng kan niet meer verder spelen. Grifeo komt het veld opgelopen. Butz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kroczek rent richting de bal. Kroczek passt de bal zonder na te denken. Grifeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grifeo draait met de bal, schiet en ... Urbášek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suárez is nu in balbezit. Suárez geeft een hoge lob. Moribondo is nu in balbezit. Moribondo geeft een hoge lob. Grifeo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bose Boben 85%, Total Confusion UTD 15%.
Bose Boben - Total Confusion UTD 0:8

46e minuut.
Brochard komt het veld opgelopen. Cella komt het veld opgelopen. Bizarro komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Brochard geeft een hoge lob. Daar is Butz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butz passt de bal zonder na te denken. Grifeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grifeo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Suárez geeft een lange en hoge pass. Moribondo kopt de bal weg. Kroczek rent richting de bal. Kroczek draait met de bal, schiet en ... Urbášek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kroczek heeft problemen om de bal te vangen. Grifeo rent richting de bal. Zanze rent richting de bal. Grifeo verovert de bal door een tackle van achteren. Grifeo haalt uit met een fantastische trap. Urbášek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Total Confusion UTD 0:9

54e minuut.
Lauth met een sublieme pass. Grifeo is nu in balbezit. Suárez is nu in balbezit. Grifeo onderschept slim de pass. Grifeo schiet op doel. Urbášek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Butz rent richting de bal. Butz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Total Confusion UTD 0:10

60e minuut.
Cella passt de bal met de wreef. Butz is nu in balbezit. Butz passt de bal zonder na te denken. Grifeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grifeo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lauth probeert naar een medespeler te passen. Butz heeft problemen om de bal te vangen. Matarrese bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz verovert de bal door een tackle van achteren. Butz geeft de bal voor. Urbášek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Franco Reyes passt de bal zonder na te denken. Bizarro kan de bal niet met de borst controleren. Bizarro met een sublieme pass. Kroczek rent richting de bal. Kroczek schiet op doel. Urbášek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Comandi is nu in balbezit. Comandi geeft een lange en hoge pass. Cella kopt de bal weg. Kroczek rent richting de bal. Kroczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kroczek onderschept slim de pass. Moribondo speelt de bal door. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz haalt uit met een fantastische trap. Urbášek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - Total Confusion UTD 0:11

69e minuut.
Daar is Butz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grifeo is nu in balbezit. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Butz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Cella met een sublieme pass. Lauth rent richting de bal. Lauth passt de bal in één keer door. Grifeo rent richting de bal. Grifeo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lauth is nu in balbezit. Lauth geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grifeo de bal. Butz is nu in balbezit. Butz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Brochard geeft de bal voor. Przyłuski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grifeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz is nu in balbezit. Butz schiet op doel. Urbášek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suárez kopt de bal weg. Fennely met een sublieme pass. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Comandi speelt de bal door. Lauth heeft problemen om de bal te vangen. Lauth met een sublieme pass. Butz controleert de bal met de borst. Butz schiet op doel. Urbášek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Butz draait met de bal, schiet en ... Comandi probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lauth geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grifeo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Cella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz passt de bal in één keer door. Grifeo is nu in balbezit. Grifeo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urbášek met een harde bal richting middenveld. Lauth speelt de bal door. Butz heeft problemen om de bal te vangen. Butz schiet op doel. Urbášek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Comandi kopt de bal weg. Lauth controleert de bal met de borst. Lauth probeert naar een medespeler te passen. Butz controleert de bal met de borst. Butz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bose Boben 89%, Total Confusion UTD 11%.
Bose Boben - Total Confusion UTD 0:11