Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gladintos F. C. Sem Futuro F.C
mais defesa D Tactiek 442 new
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
57.5 gemiddelde waardering 49.6
outstanding Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Clever probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çiftçioğlu kopt de bal weg. Mendonça heeft problemen om de bal te vangen. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev schiet op doel. Gaţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Sem Futuro F.C 1:0

7e minuut.
Khistev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mellups komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Xudatov kan de bal niet met de borst controleren. Xudatov probeert naar een medespeler te passen. Çiftçioğlu speelt de bal door. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Xudatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudatov passt de bal in één keer door. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa geeft de bal voor. Santos springt en kopt de bal. Gaţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Xudatov verovert de bal door een tackle van achteren. Xudatov speelt de bal door. Klungelig pakt Santos de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... Gaţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Połącarz verovert de bal door een tackle van achteren. Połącarz probeert naar een medespeler te passen. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa geeft de bal voor. Santos springt en kopt de bal. Gaţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Wieniawa geeft de bal voor. Machuca controleert de bal met de borst. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ... Gaţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Sem Futuro F.C 2:0

33e minuut.
Wieniawa met een sublieme pass. Klungelig pakt Mellups de bal. Acerola is nu in balbezit. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos haalt uit met een fantastische trap. Gaţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Sem Futuro F.C 3:0

37e minuut.
Dalkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Mellups de bal. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos onderschept slim de pass. Santos schiet op doel. Gaţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Peloza met een harde bal richting middenveld. Quintana kopt de bal weg. Clever heeft problemen om de bal te vangen. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap. Gaţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Xudatov geeft de bal voor. Gaţu met een sublieme pass. Çiftçioğlu kopt de bal weg. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 21%, Sem Futuro F.C 79%.
Gladintos F. C. - Sem Futuro F.C 3:0

46e minuut.
Crăciun komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vilbergsson controleert de bal met de borst. Dalkiewicz rent richting de bal. Vilbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vilbergsson haalt uit met een fantastische trap. Peloza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Sem Futuro F.C 3:1

57e minuut.
Xudatov passt de bal met de wreef. Chitaru heeft problemen om de bal te vangen. Chitaru passt de bal met de wreef. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bilovus controleert de bal met de borst. Santos is nu in balbezit. Bilovus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bilovus krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Chitaru probeert naar een medespeler te passen. Xudatov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos draait met de bal, schiet en ... Gaţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Sem Futuro F.C 4:1

70e minuut.
Xudatov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quintana. Xudatov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Violento zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Santos krijgt zijn hoofd ertegen. Gaţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Sem Futuro F.C 5:1

74e minuut.
Geertsen kopt de bal weg. Tassin rent richting de bal. Crăciun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Crăciun krijgt een gele kaart. Tassin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clever zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Machuca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chitaru met een snelle inworp. Wieniawa geeft een hoge lob. Santos krijgt zijn hoofd ertegen. Gaţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Sem Futuro F.C 6:1

89e minuut.
Połącarz geeft de bal voor. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa met een sublieme pass. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 22%, Sem Futuro F.C 78%.
Gladintos F. C. - Sem Futuro F.C 6:1