Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: sans-culottes Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 658
sans-culottes Bosski Team - Reaktywacja
Attack Tactiek Nowa taktyka
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 39.9
average Schieten excellent
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Osipowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Osipowicz passt de bal in één keer door. Seremet is nu in balbezit. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cotterill kopt de bal weg. Osipowicz is nu in balbezit. Osipowicz geeft een hoge lob. Daar is Górnikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górnikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sharp met een snelle inworp. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano geeft een hoge lob. Muster rent richting de bal. Muster draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Tulkis geeft een hoge lob. Tărşolea rent richting de bal. Derlicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Derlicki krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Górnikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Derlicki de bal. Starek is nu in balbezit. Klungelig pakt Derlicki de bal. Derlicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Holz trapt de bal weg. Seremet kopt de bal weg. Tărşolea probeert de bal aan de voet te houden. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski schiet op doel. Paal! Seremet kopt de bal weg. WaIker probeert de bal aan de voet te houden. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Muster rent richting de bal. Muster probeert naar een medespeler te passen. Cotterill rent richting de bal. Luciano is nu in balbezit. Luciano haalt uit met een fantastische trap. Holz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski passt de bal in één keer door. Derlicki is nu in balbezit. Derlicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Derlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Derlicki passt de bal met de wreef. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Bosski Team - Reaktywacja 0:1

35e minuut.
Górnikowski is nu in balbezit. WaIker onderschept slim de pass. WaIker passt de bal met de wreef. Derlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Derlicki draait met de bal, schiet en ... Rideout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Derlicki is nu in balbezit. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap. Rideout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Bosski Team - Reaktywacja 0:2

37e minuut.
Osipowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Osipowicz geeft de bal voor. Baluganti heeft problemen om de bal te vangen. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski schiet op doel. Rideout bokst de bal weg. Derlicki is nu in balbezit. Derlicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rideout met een harde bal richting middenveld. Cotterill is nu in balbezit. Starek begaat een overtreding. Starek krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Seremet rent richting de bal. Seremet passt de bal met de wreef. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Bosski Team - Reaktywacja 0:3

44e minuut.
Inworp. Trybalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Starek geeft een hoge lob. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap. Rideout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Seremet is nu in balbezit. Seremet geeft een lange en hoge pass. Murarczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sans-culottes 68%, Bosski Team - Reaktywacja 32%.
sans-culottes - Bosski Team - Reaktywacja 0:3

50e minuut.
Skirło bereikt de bal nog maar net als eerste. Skirło passt de bal zonder na te denken. Derlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Górnikowski passt de bal met de wreef. Seremet rent richting de bal. WaIker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. WaIker krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Trybalski is nu in balbezit. Trybalski probeert naar een medespeler te passen. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski draait met de bal, schiet en ... Rideout maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Seremet probeert de bal aan de voet te houden. Baluganti is nu in balbezit. Seremet onderschept slim de pass. Seremet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tulkis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trybalski de bal. Trybalski speelt de bal door. Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Bosski Team - Reaktywacja 0:4

61e minuut.
Rideout met een harde bal richting middenveld. Starek kopt de bal weg. Derlicki heeft problemen om de bal te vangen. Seremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Seremet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Starek kopt de bal weg. Górnikowski heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk onderschept slim de pass. Murarczyk geeft een lange en hoge pass. Luciano kopt de bal weg. Holz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Trybalski geeft een lange en hoge pass. Seremet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seremet passt de bal in één keer door. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Bosski Team - Reaktywacja 0:5

73e minuut.
Seremet rent richting de bal. Seremet passt de bal zonder na te denken. Górnikowski rent richting de bal. Górnikowski haalt uit met een fantastische trap. Rideout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulkis geeft een hoge lob. Sharp probeert naar een medespeler te passen. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kieliński passt de bal in één keer door. Skirło bereikt de bal nog maar net als eerste. Skirło geeft de bal voor. Górnikowski is nu in balbezit. Górnikowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rideout probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sans-culottes - Bosski Team - Reaktywacja 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sans-culottes 68%, Bosski Team - Reaktywacja 32%.
sans-culottes - Bosski Team - Reaktywacja 0:6