Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wały Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10223
Wały Rzezimieszki
10!! Tactiek zdolny2b
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 13
62.7 gemiddelde waardering 64.9
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Radenkov geeft een hoge lob. Daar is Mołda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lange met een sublieme pass. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szurpicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sterescu kopt de bal weg. Czeszek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wały - Rzezimieszki 1:0

15e minuut.
Inworp. Kopciuszko met de inworp. Mołda rent richting de bal. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak passt de bal zonder na te denken. Facchino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garland rent richting de bal. Garland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wały - Rzezimieszki 1:1

35e minuut.
Daniec heeft problemen om de bal te vangen. Madej legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Daniec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Daniec neemt zijn aanloop. Ñancupel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Radenkov kopt de bal weg. Daar is Matić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boryczka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pleśniak neemt de penalty, wat een uithaal! Facchino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wały - Rzezimieszki 1:2

37e minuut.
Mołda speelt de bal door. Szurpicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki speelt de bal door. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Ñancupel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wały 56%, Rzezimieszki 44%.
Wały - Rzezimieszki 1:2

46e minuut.
Nieznajomy komt het veld opgelopen. Papuc komt het veld opgelopen. Miodopolski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Szurpicki met een sublieme pass. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sterescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daniec legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Radenkov geeft een hoge lob. Daar is Mołda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleśniak is nu in balbezit. Pleśniak draait met de bal, schiet en ... Facchino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wały - Rzezimieszki 1:3

66e minuut.
Radenkov onderschept slim de pass. Nieznajomy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopka speelt de bal door. Rybak rent richting de bal. Rybak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Radenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radenkov probeert naar een medespeler te passen. Nieznajomy is nu in balbezit. Garland rent richting de bal. Garland draait met de bal, schiet en ... Facchino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Miodopolski verovert de bal door een tackle van achteren. Papuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuc geeft een lange en hoge pass. Daniec rent richting de bal. Daniec schiet op doel. Ñancupel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wały - Rzezimieszki 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wały 46%, Rzezimieszki 54%.
Wały - Rzezimieszki 2:3