Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Los Tibieros Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2586
Los Tibieros New origin
nodess Tactiek a1
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 34.3
good Schieten weak
good Passen average
adequate Verdedigen average


20e minuut.
Arecha onderschept slim de pass. Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu passt de bal met de wreef. Rokotovich heeft problemen om de bal te vangen. Rokotovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fatra met de inworp. Ciruelos geeft een lange en hoge pass. Məmmədsoy is nu in balbezit. Téllez onderschept slim de pass. Téllez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - New origin 0:1

34e minuut.
Moeys bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meléndez. Moeys is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arecha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu draait met de bal, schiet en ... Nascimento bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Tibieros - New origin 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tibieros 49%, New origin 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Tibieros - New origin 1:1

52e minuut.
Shesterniov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shesterniov geeft een hoge lob. Buzdugan probeert de bal aan de voet te houden. Moeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeys schiet op doel. Nascimento bokst de bal weg.

57e minuut.
Shesterniov rent richting de bal. Lino begaat een overtreding. Shesterniov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lino speelt de bal door. Shesterniov wilt de vrije trap nemen. Nascimento bokst de bal weg.

74e minuut.
Tano rent richting de bal. Tano geeft de bal voor. Lino rent richting de bal. Moeys onderschept slim de pass. Moeys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Arecha passt de bal in één keer door. Rokotovich geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Buzdugan de bal onder controle te krijgen. Moeys rent richting de bal. Moeys haalt uit met een fantastische trap. Nascimento bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - New origin 2:1

83e minuut.
Fatra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Engelking komt het veld opgelopen. Ciruelos met een snelle inworp. Engelking bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelking geeft een lange en hoge pass. Kunzmann bokst de bal weg.

86e minuut.
Arecha speelt de bal door. Nurci bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeys rent richting de bal. Moeys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tibieros - New origin 3:1

90e minuut.
Tynkkynen passt de bal in één keer door. Nurci rent richting de bal. Nurci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kunzmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tibieros 38%, New origin 62%.
Los Tibieros - New origin 3:1