Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 18:29
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: Moose Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 41076
FC Hirvijoki FC Keshle
PepiFoncoAtt1 Tactiek ferqlii
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
73.6 gemiddelde waardering 60.6
outstanding Schieten solid
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen solid


10e minuut.
Tuomilaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomilaakso probeert naar een medespeler te passen. González Ávila is nu in balbezit. González Ávila geeft een hoge lob. Graffite springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
González Ávila kopt de bal weg. Graffite speelt de bal door. Şəkərəliyev controleert de bal met de borst. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba haalt uit met een fantastische trap. Arnesen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alimena verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caripuna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Graffite springt en kopt de bal. Arnesen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hirvijoki - FC Keshle 1:0

37e minuut.
González Ávila rent richting de bal. González Ávila geeft de bal voor. Szczerba kopt de bal weg. Graffite rent richting de bal. Graffite haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite probeert naar een medespeler te passen. González Ávila rent richting de bal. González Ávila geeft een hoge lob. Szczerba springt en kopt de bal. Arnesen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ioan rent richting de bal. Ioan probeert naar een medespeler te passen. González Ávila rent richting de bal. González Ávila geeft de bal voor. Szczerba krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamula begaat een overtreding. Gubán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şəkərəliyev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hirvijoki 35%, FC Keshle 65%.
FC Hirvijoki - FC Keshle 1:0

54e minuut.
González Ávila geeft een lange en hoge pass. Graffite is nu in balbezit. Szczerba rent richting de bal. Szczerba schiet op doel. Arnesen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hirvijoki - FC Keshle 2:0

54e minuut.
Daar is Alimena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanik rent richting de bal. Szczerba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczerba krijgt een gele kaart. Kanik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mustapuro komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite met een sublieme pass. González Ávila rent richting de bal. González Ávila geeft de bal voor. Szczerba maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Mamula geeft een lange en hoge pass. González Ávila is nu in balbezit. González Ávila geeft de bal voor. Szczerba springt en kopt de bal. Bratianu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arnesen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
González Ávila geeft de bal voor. Klungelig pakt Caripuna de bal. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba schiet op doel. Na een snelle pass probeert Graffite de bal onder controle te krijgen. Arnesen bokst de bal weg.

75e minuut.
Caripuna rent richting de bal. Caripuna probeert naar een medespeler te passen. González Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. González Ávila geeft een lange en hoge pass. Graffite krijgt zijn hoofd ertegen. Arnesen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González Ávila met een snelle inworp. Tuomilaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomilaakso geeft de bal voor. Szczerba maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hirvijoki - FC Keshle 3:0

86e minuut.
Graffite onderschept slim de pass. Graffite passt de bal in één keer door. Bratianu is nu in balbezit. Szczerba verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerba schiet op doel. Arnesen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Jaagusoo met een sublieme pass. González Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. González Ávila geeft een lange en hoge pass. Szczerba maakt een snoekduik en kopt de bal. Arnesen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hirvijoki 30%, FC Keshle 70%.
FC Hirvijoki - FC Keshle 3:0