Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kraj Langove bare
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5226
Sudaraž Vuma
zvone Tactiek 3 as
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
35 gemiddelde waardering 39.7
good Schieten average
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Virić is nu in balbezit. Virić passt de bal zonder na te denken. Rapagnani rent richting de bal. Rapagnani schiet op doel. Kosorić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Vuma 0:1

2e minuut.
Rapagnani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Slootmaeckers komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Fekete bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekete geeft de bal voor. Slootmaeckers is nu in balbezit. Slootmaeckers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Vuma 0:2

27e minuut.
Vatovec geeft een hoge lob. Slootmaeckers is nu in balbezit. Remark begaat een overtreding. Remark krijgt een gele kaart. Slootmaeckers raakt geblesseerd tijdens het duel. Fekete wilt de vrije trap nemen. Kosorić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Vučijak verovert de bal door een tackle van achteren. Mažibrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mažibrada passt de bal met de wreef. Pikulić is nu in balbezit. Pikulić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fekete is nu in balbezit. Fekete geeft een lange en hoge pass. Vatovec rent richting de bal. Zircher verovert de bal door een tackle van achteren. Zircher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Vuma 0:3

38e minuut.
Slootmaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz begaat een overtreding. Slootmaeckers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrokokkinos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zircher rent richting de bal. Zircher haalt uit met een fantastische trap. Kosorić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Vuma 0:4

39e minuut.
Mažibrada speelt de bal door. Romper rent richting de bal. Collina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Collina krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Vučijak speelt de bal door. Mažibrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mažibrada passt de bal met de wreef. Romper heeft problemen om de bal te vangen. Romper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Virić probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Remark de bal onder controle te krijgen. Vatovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Slootmaeckers verovert de bal door een tackle van achteren. Slootmaeckers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Vuma 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sudaraž 44%, Vuma 56%.
Sudaraž - Vuma 0:5

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrokokkinos met een snelle inworp. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina geeft een hoge lob. Slootmaeckers krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Sârbu speelt de bal door. Petrokokkinos kopt de bal weg. Klungelig pakt Kornalewicz de bal. Slootmaeckers is nu in balbezit. Slootmaeckers haalt uit met een fantastische trap. Kosorić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kornalewicz passt de bal in één keer door. Da Silva speelt de bal door. Romper is nu in balbezit. Romper schiet op doel. Sârbu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kosorić met een harde bal richting middenveld. Collina kopt de bal weg. Slootmaeckers is nu in balbezit. Slootmaeckers schiet op doel. Paal! Kosorić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Petrokokkinos kopt de bal weg. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Slootmaeckers verovert de bal door een tackle van achteren. Slootmaeckers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sudaraž - Vuma 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sudaraž 43%, Vuma 57%.
Sudaraž - Vuma 0:6