Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Anfield Road
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7364
F.C. LIVERPOOL MFK K0ŠICE
5-2-3K. Tactiek 523
49% Balbezit 51%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
66.4 gemiddelde waardering 45.5
brilliant Schieten good
excellent Passen good
formidable Verdedigen adequate


2e minuut.
Owczarz geeft een lange en hoge pass. Zaucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaucha speelt de bal door. Alcocer is nu in balbezit. Alcocer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Jacenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz onderschept slim de pass. Owczarz passt de bal met de wreef. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LIVERPOOL - MFK K0ŠICE 1:0

9e minuut.
Gress is nu in balbezit. Zaucha verovert de bal door een tackle van achteren. Zaucha probeert naar een medespeler te passen. Alcocer heeft problemen om de bal te vangen. Alcocer draait met de bal, schiet en ... Vajdina bokst de bal weg.

13e minuut.
Klungelig pakt Owczarz de bal. Owczarz passt de bal zonder na te denken. Zaucha geeft een hoge lob. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña draait met de bal, schiet en ... Vajdina bokst de bal weg.

19e minuut.
Alcocer is nu in balbezit. Gress legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alcocer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alcocer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Vajdina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LIVERPOOL - MFK K0ŠICE 2:0

26e minuut.
Nonato passt de bal met de wreef. Jacenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Grčić onderschept slim de pass. Grčić geeft een lange en hoge pass. Goitia Peña maakt een snoekduik en kopt de bal. Vajdina bokst de bal weg.

30e minuut.
Zaucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaucha speelt de bal door. Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Grčić geeft de bal voor. Gress heeft problemen om de bal te vangen. Kusí rent richting de bal. Alcocer verovert de bal door een tackle van achteren. Alcocer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Inworp. Zaucha met de inworp. Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LIVERPOOL - MFK K0ŠICE 3:0

33e minuut.
Kudič raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krejč komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Owczarz met een sublieme pass. Zaucha rent richting de bal. Zaucha speelt de bal door. Alcocer is nu in balbezit. Alcocer schiet op doel. Vajdina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Grčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grčić met een sublieme pass. Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dunkal rent richting de bal. Grčić verovert de bal door een tackle van achteren. Grčić geeft een hoge lob. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Grčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grčić geeft een lange en hoge pass. Alcocer is nu in balbezit. Alcocer schiet op doel. Vajdina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LIVERPOOL - MFK K0ŠICE 4:0

45e minuut.
Podskalecký geeft een hoge lob. Inworp. Blandin met de inworp. Janin bereikt de bal nog maar net als eerste. Janin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. LIVERPOOL 24%, MFK K0ŠICE 76%.
F.C. LIVERPOOL - MFK K0ŠICE 4:0

46e minuut.
Hurtado komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Dunkal rent richting de bal. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado geeft een hoge lob. Zaucha rent richting de bal. Zaucha schiet op doel. Vajdina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zaucha zal de hoekschop nemen. Alcocer kopt de bal weg. Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LIVERPOOL - MFK K0ŠICE 5:0

51e minuut.
Carabaş rent richting de bal. Carabaş probeert naar een medespeler te passen. Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz geeft een hoge lob. Goitia Peña springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Owczarz onderschept slim de pass. Owczarz geeft een hoge lob. Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LIVERPOOL - MFK K0ŠICE 6:0

63e minuut.
Daar is Kusí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcocer rent richting de bal. Alcocer geeft de bal voor. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gress geeft een lange en hoge pass. Inworp. Owczarz met een snelle inworp. Zaucha rent richting de bal. Zaucha geeft een hoge lob. Vajdina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goitia Peña maakt een snoekduik en kopt de bal. Vajdina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LIVERPOOL - MFK K0ŠICE 7:0

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Janin stond buitenspel. Podskalecký neemt vlug de vrije trap. Alcocer is nu in balbezit. Alcocer draait met de bal, schiet en ... Vajdina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LIVERPOOL - MFK K0ŠICE 8:0

72e minuut.
Bernacki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hurtado met een snelle inworp. Owczarz geeft een hoge lob. Alcocer krijgt zijn hoofd ertegen. Vajdina bokst de bal weg.

77e minuut.
Grčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grčić geeft een lange en hoge pass. Goitia Peña kopt de bal weg. Alcocer rent richting de bal. Alcocer schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LIVERPOOL - MFK K0ŠICE 9:0

78e minuut.
Daar is Bernacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña passt de bal in één keer door. Alcocer rent richting de bal. Alcocer schiet op doel. Vajdina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Kusí geeft een lange en hoge pass. Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz geeft een lange en hoge pass. Alcocer rent richting de bal. Alcocer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Blandin passt de bal in één keer door. Janin is nu in balbezit. Owczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarz geeft een lange en hoge pass. Goitia Peña krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Grčić probeert naar een medespeler te passen. Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alcocer heeft problemen om de bal te vangen. Alcocer schiet op doel. Vajdina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LIVERPOOL - MFK K0ŠICE 10:0

88e minuut.
Kolarovič passt de bal in één keer door. Alcocer rent richting de bal. Daar is Alcocer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcocer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LIVERPOOL - MFK K0ŠICE 11:0

90e minuut.
Owczarz speelt de bal door. Klungelig pakt Gress de bal. Grčić speelt de bal door. Alcocer rent richting de bal. Alcocer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. LIVERPOOL 21%, MFK K0ŠICE 79%.
F.C. LIVERPOOL - MFK K0ŠICE 11:0