Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Vollion Club Soccer Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 878
Vollion Club Soccer Maru Jinair
A-T-T Tactiek man chính
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 28.5
adequate Schieten average
average Passen average
good Verdedigen average


14e minuut.
Hoàng Tâm is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roa. Hoàng Tâm raakt geblesseerd tijdens het duel. Bảo Duy met een snel genomen vrije trap. Daar is Templak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phúc Lâm rent richting de bal. Phúc Lâm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bảo Duy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rusmir komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Vespucci is nu in balbezit. Vespucci passt de bal zonder na te denken. Konyalı rent richting de bal. Konyalı draait met de bal, schiet en ... Groń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollion Club Soccer - Maru Jinair 1:0

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Phúc Lâm neemt de hoekschop. Klungelig pakt Ziemiańczyk de bal. Hoàng Tâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tâm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vollion Club Soccer 46%, Maru Jinair 54%.
Vollion Club Soccer - Maru Jinair 1:0

57e minuut.
Roa is nu in balbezit. Roa met een sublieme pass. Konyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Konyalı haalt uit met een fantastische trap. Groń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollion Club Soccer - Maru Jinair 2:0

62e minuut.
Việt Huy geeft een hoge lob. Rusmir bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusmir met een sublieme pass. Phúc Lâm is nu in balbezit. Phúc Lâm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Dello Stritto komt het veld opgelopen. Popajewski komt het veld opgelopen. Siffling komt het veld opgelopen. Tylek komt het veld opgelopen. Helvei komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hoàng Sửu passt de bal met de wreef. Hoàng Tâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tâm schiet op doel. Canhão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollion Club Soccer - Maru Jinair 2:1

79e minuut.
Dello Stritto heeft problemen om de bal te vangen. Cordera rent richting de bal. Cordera passt de bal in één keer door. Tylek is nu in balbezit. Tylek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Popajewski onderschept slim de pass. Popajewski speelt de bal door. Tylek is nu in balbezit. Tylek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yevseev de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vollion Club Soccer 40%, Maru Jinair 60%.
Vollion Club Soccer - Maru Jinair 2:1