Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: In Utero
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1301
KC Nevermind Erratiker Köppern
Kamikatze Tactiek 2Wing2
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.2 gemiddelde waardering 39.9
poor Schieten good
poor Passen very good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Špinar is nu in balbezit. Špinar geeft een lange en hoge pass. Hyde geeft de bal voor. Ahlert krijgt zijn hoofd ertegen. Woyke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - Erratiker Köppern 0:1

3e minuut.
Kapeć probeert de bal aan de voet te houden. Hyde rent richting de bal. Hyde passt de bal zonder na te denken. Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker haalt uit met een fantastische trap. Woyke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Hyde geeft een hoge lob. Pinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinder haalt uit met een fantastische trap. Ahlert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - Erratiker Köppern 0:2

15e minuut.
Daar is Lars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lars speelt de bal door. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde geeft een hoge lob. Eierkicker krijgt zijn hoofd ertegen. Woyke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - Erratiker Köppern 0:3

18e minuut.
Daar is Joswig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meads onderschept slim de pass. Meads speelt de bal door. Ahlert rent richting de bal. Ahlert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde met een sublieme pass. Pinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - Erratiker Köppern 0:4

22e minuut.
Eierkicker passt de bal met de wreef. Ahlert speelt de bal door. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde geeft een hoge lob. Pinder springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Woyke trapt de bal weg. Lars met een sublieme pass. Hyde heeft problemen om de bal te vangen. Hyde geeft een hoge lob. Eierkicker springt en kopt de bal. Woyke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Sackstein probeert naar een medespeler te passen. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapeć rent richting de bal. Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker haalt uit met een fantastische trap. Woyke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - Erratiker Köppern 0:5

33e minuut.
Kaltenecker is nu in balbezit. Kaltenecker geeft de bal voor. Hyde kopt de bal weg. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde draait met de bal, schiet en ... Woyke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - Erratiker Köppern 0:6

39e minuut.
Sackstein rent richting de bal. Sackstein passt de bal in één keer door. Cárdenas speelt de bal door. Hyde is nu in balbezit. Hyde draait met de bal, schiet en ... Woyke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Leanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - Erratiker Köppern 0:7

43e minuut.
Lars probeert naar een medespeler te passen. Hyde is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hyde neemt de hoekschop. Eierkicker krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Nevermind 85%, Erratiker Köppern 15%.
KC Nevermind - Erratiker Köppern 0:7

47e minuut.
Leanca rent richting de bal. Leanca passt de bal zonder na te denken. Lars met een sublieme pass. Daar is Hyde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hyde geeft een hoge lob. Woyke bokst de bal weg. Eierkicker is nu in balbezit. Eierkicker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - Erratiker Köppern 0:8

48e minuut.
Daar is Heider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahlert rent richting de bal. Ahlert met een sublieme pass. Eierkicker heeft problemen om de bal te vangen. Eierkicker draait met de bal, schiet en ... Woyke bokst de bal weg. Hyde rent richting de bal. Hyde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - Erratiker Köppern 0:9

53e minuut.
Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde onderschept slim de pass. Hyde geeft een hoge lob. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - Erratiker Köppern 0:10

55e minuut.
Hyde geeft de bal voor. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker passt de bal in één keer door. Pinder is nu in balbezit. Pinder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bello passt de bal zonder na te denken. Lars speelt de bal door. Hyde rent richting de bal. Hyde geeft een hoge lob. Eierkicker maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - Erratiker Köppern 0:11

61e minuut.
Charnock komt het veld opgelopen. Rutz komt het veld opgelopen. Kroon komt het veld opgelopen. Perzborn komt het veld opgelopen. Quiroz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ahlert schiet op doel. Quiroz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Špinar rent richting de bal. Hyde onderschept slim de pass. Hyde geeft een hoge lob. Woyke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - Erratiker Köppern 0:12

72e minuut.
Klungelig pakt Kroon de bal. Kroon passt de bal met de wreef. Hyde is nu in balbezit. Hyde geeft de bal voor. Klungelig pakt Quiroz de bal. Woyke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - Erratiker Köppern 0:13

87e minuut.
Sackstein onderschept slim de pass. Sackstein passt de bal met de wreef. Oberberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzborn onderschept slim de pass. Perzborn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Woyke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Woyke probeert naar een medespeler te passen. Sackstein speelt de bal door. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - Erratiker Köppern 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Nevermind 81%, Erratiker Köppern 19%.
KC Nevermind - Erratiker Köppern 0:14