Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Marchewkowe Pole
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11184
VIP Team Zielona Góra MaliniakTeam
Moja 442 Tactiek karwowski
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 45.2
good Schieten adequate
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Balaev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miodek de bal. Śliż rent richting de bal. Śliż geeft de bal voor. Miodek springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIP Team Zielona Góra - MaliniakTeam 0:1

19e minuut.
Inworp. Schabowy komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Opabunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopyto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Opabunmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toğuz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Opabunmi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Śmigło de bal. Obiku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śmigło raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruszczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schabowy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Magheru is nu in balbezit. Magheru geeft de bal voor. Miodek rent richting de bal. Daar is Miodek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miodek draait met de bal, schiet en ... Simovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Idahor maakt een snoekduik en kopt de bal. Simovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cieciula geeft een lange en hoge pass. Ibold kopt de bal weg. Śmigło is nu in balbezit. Śmigło haalt uit met een fantastische trap. Maliniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ibold rent richting de bal. Ibold passt de bal in één keer door. Śmigło bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmigło schiet op doel. Maliniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VIP Team Zielona Góra - MaliniakTeam 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIP Team Zielona Góra 53%, MaliniakTeam 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VIP Team Zielona Góra - MaliniakTeam 1:1

58e minuut.
Sturdza passt de bal zonder na te denken. Ruszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Ruszczyński geeft een lange en hoge pass. Śmigło heeft problemen om de bal te vangen. Śmigło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ruszczyński passt de bal met de wreef. Ibold is nu in balbezit. Ibold passt de bal met de wreef. Śmigło is nu in balbezit. Śmigło schiet op doel. Maliniak bokst de bal weg.

77e minuut.
Massazza geeft de bal voor. Schabowy kopt de bal weg. Obiku rent richting de bal. Śmigło verovert de bal door een tackle van achteren. Śmigło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ibold geeft een lange en hoge pass. Grom kopt de bal weg. Ibold heeft problemen om de bal te vangen. Ibold geeft een hoge lob. Cooper verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sturdza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Śmigło maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Daar is Ruszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruszczyński geeft de bal voor. Schabowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabowy draait met de bal, schiet en ... Maliniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIP Team Zielona Góra - MaliniakTeam 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIP Team Zielona Góra 49%, MaliniakTeam 51%.
VIP Team Zielona Góra - MaliniakTeam 2:1