Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Graceland
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5369
Armoton Kanuuna Partizan Lahti
433 I Surrender Tactiek 433
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 23.7
very good Schieten poor
excellent Passen average
formidable Verdedigen poor


1e minuut.
Pehkola heeft problemen om de bal te vangen. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petrazzuoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrazzuoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Heimonen passt de bal met de wreef. van Lent rent richting de bal. van Lent passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Petrazzuoli de bal. Petrazzuoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Gurpegui kopt de bal weg. van Lent rent richting de bal. van Lent met een sublieme pass. Horcajada is nu in balbezit. Horcajada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rainisto is nu in balbezit. Horcajada onderschept slim de pass. Horcajada probeert naar een medespeler te passen. Pehkola rent richting de bal. Pehkola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Tahvanainen kopt de bal weg. Heimonen is nu in balbezit. van Lent speelt de bal door. Pehkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehkola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Partizan Lahti 1:0

14e minuut.
Daar is Coriacenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coriacenco geeft de bal voor. Petrazzuoli rent richting de bal. Horcajada rent richting de bal. Horcajada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Argento geeft de bal voor. Virtaniemi kopt de bal weg. Bergström heeft problemen om de bal te vangen. Bergström geeft een lange en hoge pass. Horcajada springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Coriacenco geeft de bal voor. Petrazzuoli kopt de bal weg. Daar is Pehkola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pehkola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Partizan Lahti 2:0

21e minuut.
Heimonen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Lent is nu in balbezit. van Lent geeft een hoge lob. Horcajada krijgt zijn hoofd ertegen. Salminoja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Partizan Lahti 3:0

24e minuut.
Daar is Horcajada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iso-Kuortti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Horcajada. Horcajada krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Petrazzuoli kopt de bal weg. Pehkola heeft problemen om de bal te vangen. Heimonen met een sublieme pass. Petrazzuoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrazzuoli haalt uit met een fantastische trap. Salminoja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Heimonen probeert naar een medespeler te passen. Petrazzuoli met een sublieme pass. Daar is Horcajada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Lent geeft een hoge lob. Petrazzuoli is nu in balbezit. Petrazzuoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Virtaniemi is nu in balbezit. Heimonen verovert de bal door een tackle van achteren. Heimonen speelt de bal door. Pehkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehkola geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Wiankowski de bal. Heimonen speelt de bal door. Horcajada is nu in balbezit. Horcajada draait met de bal, schiet en ... Salminoja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Partizan Lahti 4:0

37e minuut.
van Lent probeert de bal met de borst te controleren. Horcajada is nu in balbezit. van Lent speelt de bal door. Pehkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehkola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Partizan Lahti 5:0

39e minuut.
Daar is Heimonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heimonen probeert naar een medespeler te passen. Horcajada bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrazzuoli is nu in balbezit. Petrazzuoli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
van Lent probeert naar een medespeler te passen. Pehkola is nu in balbezit. Petrazzuoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrazzuoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Partizan Lahti 6:0

44e minuut.
Siikasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent passt de bal zonder na te denken. Pehkola is nu in balbezit. Pehkola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
van Lent speelt de bal door. Daar is Pehkola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pehkola passt de bal zonder na te denken. Petrazzuoli rent richting de bal. Petrazzuoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Partizan Lahti 7:0

45e minuut.
Cárdenas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armoton Kanuuna 17%, Partizan Lahti 83%.
Armoton Kanuuna - Partizan Lahti 7:0

48e minuut.
Horcajada passt de bal zonder na te denken. van Lent rent richting de bal. van Lent geeft een lange en hoge pass. Petrazzuoli springt en kopt de bal. Salminoja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Partizan Lahti 8:0

49e minuut.
Pehkola rent richting de bal. van Lent met een sublieme pass. Daar is Horcajada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horcajada schiet op doel. Petrazzuoli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Partizan Lahti 9:0

50e minuut.
Naukkarinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehkola verovert de bal door een tackle van achteren. Pehkola met een sublieme pass. Wiankowski geeft een lange en hoge pass. Horcajada springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
van Lent rent richting de bal. van Lent passt de bal met de wreef. Petrazzuoli rent richting de bal. Petrazzuoli schiet op doel. Salminoja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Partizan Lahti 10:0

53e minuut.
Gurpegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurpegui passt de bal in één keer door. Petrazzuoli is nu in balbezit. Petrazzuoli draait met de bal, schiet en ... Salminoja werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pehkola is nu in balbezit. Pehkola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Partizan Lahti 11:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canziani met de inworp. van Lent heeft problemen om de bal te vangen. van Lent geeft een lange en hoge pass. Petrazzuoli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt van Lent de bal. van Lent geeft een hoge lob. Petrazzuoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrazzuoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Partizan Lahti 12:0

63e minuut.
Salolainen komt het veld opgelopen.

72e minuut.
van Lent speelt de bal door. Gurpegui rent richting de bal. Gurpegui passt de bal met de wreef. Horcajada rent richting de bal. Horcajada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Horcajada rent richting de bal. Horcajada met een sublieme pass. Salolainen is nu in balbezit. Salolainen haalt uit met een fantastische trap. Salminoja maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Keene komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Heimonen probeert naar een medespeler te passen. Keene is nu in balbezit. Kalmari bereikt de bal nog maar net als eerste. Keene onderschept slim de pass. Keene passt de bal in één keer door. Salminoja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salolainen rent richting de bal. Salolainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Partizan Lahti 13:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dedes komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Bergström passt de bal in één keer door. Keene is nu in balbezit. Keene geeft een lange en hoge pass. Salolainen is nu in balbezit. Salolainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rainisto heeft problemen om de bal te vangen. Horcajada verovert de bal door een tackle van achteren. van Lent rent richting de bal. van Lent geeft een hoge lob. Salolainen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armoton Kanuuna 14%, Partizan Lahti 86%.
Armoton Kanuuna - Partizan Lahti 13:0