Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion Św. Karoliny
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1472
KS Białołęka ForLajfDajrekt
Ultra Instinct Tactiek 442
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
24 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 29.3
adequate Schieten average
adequate Passen average
adequate Verdedigen weak


6e minuut.
Inworp. Tunçeri met de inworp. Ioanid rent richting de bal. Kasperczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperczak schiet op doel. Smolarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mercado kopt de bal weg. Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kasperczak de bal. Kasperczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lenart rent richting de bal. Oosting onderschept slim de pass. Villalba probeert naar een medespeler te passen. Griff bereikt de bal nog maar net als eerste. Griff haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Villalba rent richting de bal. Oosting is nu in balbezit. Oosting passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Griff de bal. Griff schiet op doel. Mruczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Klungelig pakt Piórko de bal. Gryglak onderschept slim de pass. Gryglak geeft een hoge lob. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Oosting is nu in balbezit. Oosting passt de bal zonder na te denken. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Mruczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - ForLajfDajrekt 1:0

21e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Kuchar is nu in balbezit. Villalba onderschept slim de pass. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Oosting rent richting de bal. Oosting geeft een lange en hoge pass. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Gryglak is nu in balbezit. Gryglak passt de bal met de wreef. Griff is nu in balbezit. Griff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - ForLajfDajrekt 2:0

40e minuut.
Villalba rent richting de bal. Griff rent richting de bal. Griff passt de bal met de wreef. Villalba is nu in balbezit. Villalba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Griff passt de bal zonder na te denken. Oosting is nu in balbezit. Oosting passt de bal zonder na te denken. Villalba is nu in balbezit. Villalba schiet op doel. Mruczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Białołęka 41%, ForLajfDajrekt 59%.
KS Białołęka - ForLajfDajrekt 2:0

57e minuut.
Ioanid geeft een hoge lob. Gryglak rent richting de bal. Gryglak geeft de bal voor. Villalba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - ForLajfDajrekt 3:0

59e minuut.
Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçeri verovert de bal door een tackle van achteren. Tunçeri passt de bal in één keer door. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Oosting de bal. Oosting passt de bal in één keer door. Griff rent richting de bal. Griff schiet op doel. Lenart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tunçeri rent richting de bal. Tunçeri passt de bal in één keer door. Kuchar heeft problemen om de bal te vangen. Griff bereikt de bal nog maar net als eerste. Griff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - ForLajfDajrekt 4:0

67e minuut.
Daar is Villalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchar rent richting de bal. Kuchar passt de bal zonder na te denken. Kukla geeft een hoge lob. Kasperczak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kukla geeft de bal voor. Fakhri rent richting de bal. Fakhri passt de bal met de wreef. Piórko geeft een lange en hoge pass. Kasperczak krijgt zijn hoofd ertegen. Smolarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Mercado geeft een hoge lob. Villalba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakkati. Bakkati krijgt een gele kaart. Villalba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Araujo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Białołęka 51%, ForLajfDajrekt 49%.
KS Białołęka - ForLajfDajrekt 4:0