Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Saappaat Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9066
Saappaat LBTeam
343 Tactiek eläke
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 50.4
solid Schieten formidable
good Passen adequate
good Verdedigen very good


3e minuut.
Tikanoja onderschept slim de pass. Tikanoja geeft een lange en hoge pass. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Rahnasto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Metsäpuro met een sublieme pass. Calvo is nu in balbezit. Calvo draait met de bal, schiet en ... Rahnasto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saappaat - LBTeam 0:1

8e minuut.
Yli-Panula speelt de bal door. Vihanto is nu in balbezit. Sirviö rent richting de bal. Sirviö schiet op doel. Leminen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saappaat - LBTeam 1:1

9e minuut.
Saarenkunnas rent richting de bal. Saarenkunnas speelt de bal door. Metsäpuro speelt de bal door. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Rahnasto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arghezi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mäntyjoki zal de hoekschop nemen. Teerenhovi kopt de bal weg. Metsäpuro rent richting de bal. Metsäpuro haalt uit met een fantastische trap. Rahnasto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mäntyjoki zal de hoekschop nemen. Calvo kopt de bal weg. Arghezi rent richting de bal. Arghezi draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Yli-Panula passt de bal in één keer door. Nogarol is nu in balbezit. Nogarol passt de bal zonder na te denken. Calvo is nu in balbezit. Calvo schiet op doel. Rahnasto bokst de bal weg.

35e minuut.
Metsäpuro geeft een lange en hoge pass. Komulainen geeft een hoge lob. Metsäpuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäpuro geeft de bal voor. Louhi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Rahnasto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arghezi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Saappaat - LBTeam 1:2

39e minuut.
Mäntyjoki kan de bal niet met de borst controleren. Yli-Panula rent richting de bal. Yli-Panula passt de bal zonder na te denken. Saarenkunnas geeft een lange en hoge pass. Sirviö maakt een snoekduik en kopt de bal. Leminen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Orasmaa geeft de bal voor. Inworp. Nogarol met de inworp. Louhi heeft problemen om de bal te vangen. Louhi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Arghezi is nu in balbezit. Arghezi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Louhi de bal. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Rahnasto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saappaat 54%, LBTeam 46%.
Saappaat - LBTeam 1:2

46e minuut.
Louhi rent richting de bal. Louhi passt de bal met de wreef. Calvo rent richting de bal. Calvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saappaat - LBTeam 1:3

72e minuut.
Nogarol probeert naar een medespeler te passen. Louhi rent richting de bal. Louhi passt de bal zonder na te denken. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Calvo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
İlkateş geeft een lange en hoge pass. Louhi rent richting de bal. Louhi probeert naar een medespeler te passen. Calvo rent richting de bal. Calvo draait met de bal, schiet en ... Rahnasto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saappaat 62%, LBTeam 38%.
Saappaat - LBTeam 1:3