Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Lysak Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3697
FC Lysak Relax Konstanz
Deff Tactiek 442_Relax
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 6
50.6 gemiddelde waardering 50.4
very good Schieten good
good Passen very good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Machináč onderschept slim de pass. Machináč passt de bal zonder na te denken. Stanisławczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławczyk draait met de bal, schiet en ... Maróti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Machináč onderschept slim de pass. Trifonov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salamoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warzycha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mạnh Trường rent richting de bal. Sekwa onderschept slim de pass. Sekwa probeert naar een medespeler te passen. Warzycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzycha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Warzycha kopt de bal weg. Stanisławczyk rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lucescu ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lucescu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Stanisławczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stanisławczyk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Machináč passt de bal zonder na te denken. Sekwa is nu in balbezit. Sekwa geeft de bal voor. Stanisławczyk is nu in balbezit. Stanisławczyk haalt uit met een fantastische trap. Maróti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Machináč is nu in balbezit. Machináč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Relax Konstanz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lysak 32%, Relax Konstanz 68%.
FC Lysak - Relax Konstanz 1:0

46e minuut.
Quốc Huy komt het veld opgelopen. Choroš komt het veld opgelopen. Amsterdamski komt het veld opgelopen. Castellano komt het veld opgelopen. Morar komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kantilos is nu in balbezit. Papel onderschept slim de pass. Papel geeft een hoge lob. Choroš rent richting de bal. Choroš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Morar probeert naar een medespeler te passen. Bereczki rent richting de bal. Bereczki passt de bal met de wreef. Kantilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos haalt uit met een fantastische trap. Penha bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jarvis neemt de hoekschop. Kantilos krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Penha bokst de bal weg.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jarvis stond buitenspel. Sekwa neemt vlug de vrije trap. Quốc Huy kopt de bal weg. Choroš is nu in balbezit. Choroš schiet op doel. Maróti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Trifonov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quốc Huy met de inworp. Choroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Choroš haalt uit met een fantastische trap. Maróti bokst de bal weg. Amsterdamski maakt een snoekduik en kopt de bal. Maróti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Bonin geeft een lange en hoge pass. Choroš probeert naar een medespeler te passen. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski schiet op doel. Maróti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Relax Konstanz 2:0

81e minuut.
Choroš verovert de bal door een tackle van achteren. Choroš met een sublieme pass. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski schiet op doel. Maróti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Relax Konstanz 3:0

82e minuut.
Castellano passt de bal zonder na te denken. Cozzupoli Valentini heeft problemen om de bal te vangen. Cozzupoli Valentini probeert naar een medespeler te passen. Choroš is nu in balbezit. Choroš schiet op doel. Maróti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Salamoni kopt de bal weg. Sekwa met een sublieme pass. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano rent richting de bal. Castellano haalt uit met een fantastische trap. Maróti bokst de bal weg.

86e minuut.
Quốc Huy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morar rent richting de bal. Morar met een sublieme pass. Choroš rent richting de bal. Choroš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Penha trapt de bal weg van het doel. Quốc Huy kopt de bal weg. Amsterdamski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amsterdamski schiet op doel. Maróti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar speelt de bal door. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski schiet op doel. Maróti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Relax Konstanz 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lysak 42%, Relax Konstanz 58%.
FC Lysak - Relax Konstanz 4:0