Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ronkini Imola real milano s.l.
2 Tactiek testOne
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.6 gemiddelde waardering 54.1
good Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen good


2e minuut.
Daar is Blokker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blokker geeft een lange en hoge pass. Daar is Cebulla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilieş rent richting de bal. Ilieş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Juočeris is nu in balbezit. Juočeris passt de bal zonder na te denken. Ilieş is nu in balbezit. Ilieş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft de bal voor. Ilieş rent richting de bal. Ilieş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cebulla de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronkini Imola - real milano s.l. 0:1

8e minuut.
Ilieş rent richting de bal. Cuzzo speelt de bal door. Łyko is nu in balbezit. Łyko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko rent richting de bal. Łyko passt de bal zonder na te denken. Juočeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Juočeris schiet op doel. Mărăcine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Łyko rent richting de bal. Łyko passt de bal zonder na te denken. Juočeris controleert de bal met de borst. Juočeris draait met de bal, schiet en ... Filipazzi probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Klungelig pakt Pantera de bal. Pastor is nu in balbezit. Pastor geeft een lange en hoge pass. Ilieş is nu in balbezit. Ilieş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronkini Imola - real milano s.l. 0:2

17e minuut.
Łyko passt de bal met de wreef. Juočeris bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuzzo. Juočeris raakt geblesseerd tijdens het duel. Łyko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mărăcine bokst de bal weg. Juočeris rent richting de bal. Juočeris haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Juočeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Juočeris passt de bal met de wreef. Labak rent richting de bal. Labak geeft de bal voor. Ilieş maakt een snoekduik en kopt de bal. Mărăcine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Pantera is nu in balbezit. Ilieş verovert de bal door een tackle van achteren. Ilieş probeert naar een medespeler te passen. Juočeris rent richting de bal. Juočeris draait met de bal, schiet en ... Mărăcine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Łyko passt de bal zonder na te denken. Juočeris is nu in balbezit. Klungelig pakt Pastor de bal. Pastor geeft een hoge lob. Ilieş maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pastor rent richting de bal. Pastor geeft een lange en hoge pass. Juočeris is nu in balbezit. Juočeris haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Juočeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Juočeris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juočeris krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cebulla geeft een lange en hoge pass. Labak geeft een lange en hoge pass. Cebulla kopt de bal weg. Juočeris is nu in balbezit. Juočeris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Kalata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalata passt de bal met de wreef. Cabello rent richting de bal. Peyer onderschept slim de pass. Peyer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pantera rent richting de bal. Łyko onderschept slim de pass. Łyko speelt de bal door. Ilieş rent richting de bal. Ilieş draait met de bal, schiet en ... Mărăcine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Filipazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Łyko rent richting de bal. Cuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Juočeris verovert de bal door een tackle van achteren. Juočeris draait met de bal, schiet en ... Mărăcine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronkini Imola - real milano s.l. 0:3

42e minuut.
Kotkiewicz passt de bal met de wreef. Barbarič heeft problemen om de bal te vangen. Łyko probeert naar een medespeler te passen. Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ronkini Imola - real milano s.l. 0:4

45e minuut.
Łyko speelt de bal door. Ilieş rent richting de bal. Cuzzo onderschept slim de pass. Juočeris is nu in balbezit. Juočeris draait met de bal, schiet en ... Mărăcine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronkini Imola 63%, real milano s.l. 37%.
Ronkini Imola - real milano s.l. 0:4

48e minuut.
Inworp. Serra komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ilieş is nu in balbezit. Ilieş passt de bal zonder na te denken. Łyko met een sublieme pass. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel. Mărăcine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Ilieş is nu in balbezit. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra passt de bal zonder na te denken. Ilieş is nu in balbezit. Ilieş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Calaiò rent richting de bal. Calaiò passt de bal met de wreef. Cabello rent richting de bal. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bazzanella komt het veld opgelopen. Pastor neemt de hoekschop. Serra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Labak probeert naar een medespeler te passen. Blokker is nu in balbezit. Blokker passt de bal in één keer door. Ilieş is nu in balbezit. Ilieş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ilieş rent richting de bal. Ilieş passt de bal met de wreef. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra draait met de bal, schiet en ... Cebulla probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pastor neemt de hoekschop. Serra krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Blokker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blokker probeert naar een medespeler te passen. Pastor speelt de bal door. Ilieş rent richting de bal. Ilieş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ronkini Imola - real milano s.l. 0:5

69e minuut.
Cuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzanella rent richting de bal. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra schiet op doel. Mărăcine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronkini Imola - real milano s.l. 0:6

73e minuut.
Bazzanella geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cebulla de bal onder controle te krijgen. Bazzanella rent richting de bal. Bazzanella geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronkini Imola - real milano s.l. 0:7

75e minuut.
Not geeft een hoge lob. Ilieş kopt de bal weg. Serra rent richting de bal. Serra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ronkini Imola - real milano s.l. 0:8

83e minuut.
Mărăcine speelt de bal door. Labak kopt de bal weg. Klungelig pakt Klement de bal. Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronkini Imola 68%, real milano s.l. 32%.
Ronkini Imola - real milano s.l. 0:8