Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wolf Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1860
Costa dell`Olmo real milf
GP24 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 35.3
very good Schieten average
good Passen adequate
solid Verdedigen average


3e minuut.
Mărăcine geeft de bal voor. Kabowski heeft problemen om de bal te vangen. Luchian is nu in balbezit. Luchian haalt uit met een fantastische trap. Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - real milf 0:1

5e minuut.
Speck is nu in balbezit. Pepino is nu in balbezit. Speck onderschept slim de pass. Speck draait met de bal, schiet en ... Takanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Costa dell`Olmo - real milf 1:1

7e minuut.
Soroka passt de bal met de wreef. Speck is nu in balbezit. Lehtimaa rent richting de bal. Speck onderschept slim de pass. Speck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Soroka heeft problemen om de bal te vangen. Lehtimaa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soroka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haggard met een snel genomen vrije trap. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ... Takanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - real milf 2:1

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Takanen met een harde bal richting middenveld. Haggard kopt de bal weg. Soroka is nu in balbezit. Soroka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Colò geeft een hoge lob. Arcuri heeft problemen om de bal te vangen. Di Lorenzo rent richting de bal. Di Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pupilla geeft de bal voor. Haggard probeert naar een medespeler te passen. Soroka rent richting de bal. Soroka haalt uit met een fantastische trap. Takanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - real milf 3:1

17e minuut.
Di Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Soroka rent richting de bal. Soroka schiet op doel. Takanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - real milf 4:1

20e minuut.
Dellera kopt de bal weg. Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołucki begaat een overtreding. Wołucki krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Vişoiu met een snelle inworp. Speck geeft een hoge lob. Cantagalo is nu in balbezit. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Haggard bereikt de bal nog maar net als eerste. Haggard geeft de bal voor. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka schiet op doel. Takanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - real milf 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 39%, real milf 61%.
Costa dell`Olmo - real milf 5:1

51e minuut.
Vişoiu rent richting de bal. Pepino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vişoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haggard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Soroka kopt de bal weg. Klungelig pakt Speck de bal. Speck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Karamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garthoff rent richting de bal. Garthoff passt de bal in één keer door. Wołucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Lehtimaa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vişoiu met een snelle inworp. Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kabowski kopt de bal weg. Haggard is nu in balbezit. Soroka rent richting de bal. Soroka haalt uit met een fantastische trap. Takanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - real milf 6:1

62e minuut.
Di Lorenzo met een sublieme pass. Soroka is nu in balbezit. Di Lorenzo rent richting de bal. Di Lorenzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - real milf 7:1

64e minuut.
Pepino geeft de bal voor. Inworp. Vişoiu met een snelle inworp. Speck is nu in balbezit. Speck schiet op doel. Takanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - real milf 8:1

68e minuut.
Di Lorenzo rent richting de bal. Arcuri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Lorenzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haggard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - real milf 9:1

69e minuut.
Vişoiu rent richting de bal. Vişoiu geeft de bal voor. Di Lorenzo speelt de bal door. Speck is nu in balbezit. Speck haalt uit met een fantastische trap. Takanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Takanen niet meer kan verder spelen. Amalfitano komt het veld opgelopen. Vişoiu met de inworp. Speck geeft een hoge lob. Di Lorenzo is nu in balbezit. Di Lorenzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Malowany met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Haggard de bal. Haggard met een sublieme pass. Soroka rent richting de bal. Soroka draait met de bal, schiet en ... Amalfitano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - real milf 10:1

74e minuut.
Vyzantiadis rent richting de bal. Vyzantiadis passt de bal zonder na te denken. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Di Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Lehtimaa probeert de bal met de borst te controleren. Soroka is nu in balbezit. Soroka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - real milf 11:1

79e minuut.
Di Lorenzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Malowany de bal. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka draait met de bal, schiet en ... Amalfitano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - real milf 12:1

83e minuut.
Godoy speelt de bal door. Mărăcine kopt de bal weg. Pupilla is nu in balbezit. Luchian verovert de bal door een tackle van achteren. Luchian schiet op doel. Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Di Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcuri is nu in balbezit. Di Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Amalfitano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Arcuri de bal. Di Lorenzo is nu in balbezit. Di Lorenzo speelt de bal door. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - real milf 13:1

90e minuut.
Speck kopt de bal weg. Malowany probeert de bal aan de voet te houden. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ... Amalfitano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Malowany heeft problemen om de bal te vangen. Lehtimaa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - real milf 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 32%, real milf 68%.
Costa dell`Olmo - real milf 14:1