Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SAULINK
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3742
FC Starköl Lokomotive Utogrund
new1 Tactiek Sapporo
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 47.4
very good Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Kamocsai probeert naar een medespeler te passen. Derdaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vraciu zijn tegenspeler op de grond. Vraciu krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Nahum met een sublieme pass. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă met een sublieme pass. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Derdaś passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cvijetić de bal. Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijetić onderschept slim de pass. Cvijetić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Maqomayev verovert de bal door een tackle van achteren. Tupamäki met een sublieme pass. Ramadan is nu in balbezit. Klungelig pakt Ramadan de bal. Ramadan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Cvijetić is nu in balbezit. Derdaś is nu in balbezit. Derdaś passt de bal in één keer door. Ivens is nu in balbezit. Ivens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Lokomotive Utogrund 1:0

19e minuut.
Krech is nu in balbezit. Nahum verovert de bal door een tackle van achteren. Nahum met een sublieme pass. Faliński rent richting de bal. Faliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Krech kopt de bal weg. Nahum probeert de bal aan de voet te houden. Derdaś probeert naar een medespeler te passen. Cvijetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijetić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Ramadan de bal. Ramadan passt de bal in één keer door. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Starköl - Lokomotive Utogrund 1:1

39e minuut.
Mondrov is nu in balbezit. Nahum verovert de bal door een tackle van achteren. Nahum speelt de bal door. Daar is Ramadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramadan draait met de bal, schiet en ... Kamocsai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Tupamäki met een sublieme pass. Maqomayev geeft de bal voor. Faliński is nu in balbezit. Faliński geeft een hoge lob. Ramadan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 47%, Lokomotive Utogrund 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Starköl - Lokomotive Utogrund 1:1

48e minuut.
Cvijetić passt de bal zonder na te denken. Derdaś rent richting de bal. Derdaś passt de bal zonder na te denken. Ivens is nu in balbezit. Ivens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Gogoasă kopt de bal weg. Nahum speelt de bal door. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński schiet op doel. Kamocsai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Lokomotive Utogrund 1:2

50e minuut.
Cvijetić is nu in balbezit. Vraciu verovert de bal door een tackle van achteren. Vraciu speelt de bal door. Faliński rent richting de bal. Faliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albulescu met de inworp. Maqomayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijetić verovert de bal door een tackle van achteren. Cvijetić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ivens heeft problemen om de bal te vangen. Pieropan is nu in balbezit. Ivens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivens krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ramadan is nu in balbezit. Nahum rent richting de bal. Nahum passt de bal met de wreef. Faliński is nu in balbezit. Faliński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kamocsai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Maqomayev met een sublieme pass. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă met een sublieme pass. Ramadan is nu in balbezit. Ramadan draait met de bal, schiet en ... Kamocsai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Maqomayev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cvijetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Nagi ... Strafschop! Cvijetić raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cvijetić neemt zijn aanloop. Karabük probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

84e minuut.
Nahum rent richting de bal. Nahum passt de bal zonder na te denken. Faliński rent richting de bal. Faliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Lokomotive Utogrund 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 53%, Lokomotive Utogrund 47%.
FC Starköl - Lokomotive Utogrund 1:3