Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC SPace Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 917
AC SPace F.C. Algarve
Attack Tactiek NMAP
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 33.8
average Schieten weak
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


4e minuut.
Bociek rent richting de bal. Bociek probeert naar een medespeler te passen. Buchwald rent richting de bal. Buchwald haalt uit met een fantastische trap. Rzayev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Ciepiela is nu in balbezit. Ciepiela passt de bal in één keer door. Plandowski geeft een lange en hoge pass. Biesik maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Selolwane verovert de bal door een tackle van achteren. Schwaneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaneck passt de bal met de wreef. Swoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoboda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moskała geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Presi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bociek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biesik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plandowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciepiela rent richting de bal. Ciepiela geeft een hoge lob. Biesik probeert de bal met de borst te controleren. Rzayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biesik rent richting de bal. Biesik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC SPace - F.C. Algarve 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC SPace 45%, F.C. Algarve 55%.
AC SPace - F.C. Algarve 1:0

46e minuut.
Nesi komt het veld opgelopen. Gimalski komt het veld opgelopen. Park-Hyuon komt het veld opgelopen. Szarniak komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Park-Hyuon onderschept slim de pass. Park-Hyuon passt de bal met de wreef. Daar is Swoboda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swoboda haalt uit met een fantastische trap. Drezdenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC SPace - F.C. Algarve 1:1

50e minuut.
Książek komt het veld opgelopen. Bolaños komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bossaert geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Park-Hyuon is nu in balbezit. Park-Hyuon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corrales komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mədətov is nu in balbezit. Mədətov passt de bal in één keer door. Nesi speelt de bal door. Swoboda rent richting de bal. Swoboda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mədətov rent richting de bal. Escudero rent richting de bal. Escudero passt de bal zonder na te denken. Szarniak is nu in balbezit. Szarniak geeft de bal voor. Drezdenko bokst de bal weg.

73e minuut.
Park-Hyuon heeft problemen om de bal te vangen. Park-Hyuon met een sublieme pass. Klungelig pakt Szerfen de bal. Park-Hyuon bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Hyuon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC SPace - F.C. Algarve 1:2

78e minuut.
Park-Hyuon heeft problemen om de bal te vangen. Park-Hyuon met een sublieme pass. Szerfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoboda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mədətov passt de bal met de wreef. Szarniak rent richting de bal. Szarniak passt de bal met de wreef. Swoboda rent richting de bal. Swoboda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC SPace 73%, F.C. Algarve 27%.
AC SPace - F.C. Algarve 1:2