Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA GENESIS As Trenčín
EVRTNG GOES UP Tactiek PrydaGamesV2
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
65.5 gemiddelde waardering 64.1
formidable Schieten excellent
very good Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
De Pinto rent richting de bal. De Pinto geeft een lange en hoge pass. Serafeim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka verovert de bal door een tackle van achteren. Kapka draait met de bal, schiet en ... Jasica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Kubala is nu in balbezit. Törhönen onderschept slim de pass. Perzak is nu in balbezit. Perzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - As Trenčín 1:0

7e minuut.
Hildebrand is nu in balbezit. Hildebrand passt de bal met de wreef. Daar is Suwara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwara geeft een lange en hoge pass. Törhönen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dadaşov onderschept slim de pass. Dadaşov met een sublieme pass. Škrobák is nu in balbezit. Škrobák geeft een lange en hoge pass. Kapka springt en kopt de bal. Jasica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Partel passt de bal zonder na te denken. Suwara rent richting de bal. Suwara passt de bal zonder na te denken. Makaryan geeft de bal voor. Törhönen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Woyzeck rent richting de bal. Woyzeck geeft een hoge lob. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - As Trenčín 2:0

42e minuut.
Matem geeft een hoge lob. Inworp. Britos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaryan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 57%, As Trenčín 43%.
FA GENESIS - As Trenčín 2:0

48e minuut.
Škrobák is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dadaşov met de inworp. Škrobák geeft een lange en hoge pass. Kapka springt en kopt de bal. Jasica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Makaryan speelt de bal door. Britos probeert naar een medespeler te passen. Makaryan geeft een hoge lob. Törhönen maakt een snoekduik en kopt de bal. Romančík probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Woyzeck neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Suwara de bal. Suwara passt de bal zonder na te denken. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Hildebrand rent richting de bal. Hildebrand passt de bal met de wreef. Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara geeft een hoge lob. Törhönen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - As Trenčín 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 48%, As Trenčín 52%.
FA GENESIS - As Trenčín 3:0