Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DIDI UNITED Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2744
DIDI UNITED FC Flash Nitra
za6 Tactiek narrow
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 43.8
excellent Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Valyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert rent richting de bal. Met opzet legt Valyko zijn tegenspeler op de grond. Aldavert raakt geblesseerd tijdens het duel. Konstantinov wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gulyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhodhev onderschept slim de pass. Dzhodhev probeert naar een medespeler te passen. Aldavert rent richting de bal. Aldavert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - FC Flash Nitra 1:0

15e minuut.
Luccini geeft de bal voor. Sonhador speelt de bal door. Dzhodhev kopt de bal weg. Aldavert rent richting de bal. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Pavlov is nu in balbezit. Aleksandrov onderschept slim de pass. Pavlov begaat een overtreding. Pavlov krijgt een gele kaart. Aleksandrov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aleksandrov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dzhodhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhodhev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Aleksandrov heeft problemen om de bal te vangen. Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kerechanín de bal. Kerechanín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Pavlov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlov probeert naar een medespeler te passen. Kerechanín rent richting de bal. Kerechanín schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pytlík de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dzhodhev probeert naar een medespeler te passen. Mechkaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechkaliev geeft de bal voor. Aldavert rent richting de bal. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. Memmolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Aleksandrov is nu in balbezit. Bosev is nu in balbezit. Bosev passt de bal met de wreef. Aldavert rent richting de bal. Aldavert schiet op doel. Memmolo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DIDI UNITED 42%, FC Flash Nitra 58%.
DIDI UNITED - FC Flash Nitra 1:0

46e minuut.
Riško komt het veld opgelopen. Hrach komt het veld opgelopen. Osadník komt het veld opgelopen. Samol komt het veld opgelopen. Hromják komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Pavlov passt de bal zonder na te denken. Hromják rent richting de bal. Hromják geeft de bal voor. Osadník bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bosev passt de bal in één keer door. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov begaat een overtreding. Pavlov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Aleksandrov kopt de bal weg. Klungelig pakt Hrach de bal. Aldavert rent richting de bal. Aldavert draait met de bal, schiet en ... Memmolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - FC Flash Nitra 2:0

68e minuut.
Osadník speelt de bal door. Belasz rent richting de bal. Aldavert verovert de bal door een tackle van achteren. Aldavert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Aleksandrov passt de bal in één keer door. Mechkaliev is nu in balbezit. Mechkaliev passt de bal in één keer door. Aldavert rent richting de bal. Aldavert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Samol kopt de bal weg. Mechkaliev is nu in balbezit. Mechkaliev geeft een lange en hoge pass. Aldavert rent richting de bal. Aldavert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mechkaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Mechkaliev probeert naar een medespeler te passen. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. Memmolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - FC Flash Nitra 3:0

86e minuut.
Dzhodhev probeert naar een medespeler te passen. Konstantinov probeert naar een medespeler te passen. Mechkaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechkaliev geeft een hoge lob. Aldavert krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DIDI UNITED 38%, FC Flash Nitra 62%.
DIDI UNITED - FC Flash Nitra 3:0