Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Sao Pablo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1030
FC Sao Pablo AC Beskid
Mineiro 2 bar Tactiek moja1
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 26
excellent Schieten weak
good Passen weak
solid Verdedigen average


1e minuut.
Tognarelli heeft problemen om de bal te vangen. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki geeft de bal voor. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Reks geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan kopt de bal weg. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap. Wrotyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki geeft een lange en hoge pass. Habowski heeft problemen om de bal te vangen. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Wrotyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Fijałkowski is nu in balbezit. Fijałkowski geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Wrotyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - AC Beskid 1:0

17e minuut.
Reks passt de bal met de wreef. Tognarelli rent richting de bal. Tognarelli geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Garwoła rent richting de bal. Garwoła passt de bal in één keer door. Tadevosyan probeert de bal met de borst te controleren. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Wrotyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - AC Beskid 2:0

22e minuut.
Wężowiecki is nu in balbezit. Tadevosyan is nu in balbezit. Garwoła onderschept slim de pass. Wężowiecki onderschept slim de pass. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Laska onderschept slim de pass. Laska geeft de bal voor. Klungelig pakt Rudnik de bal. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - AC Beskid 3:0

31e minuut.
Szaluniarz passt de bal met de wreef. Zegan rent richting de bal. Wężowiecki onderschept slim de pass. Wężowiecki schiet op doel. Wrotyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pac kopt de bal weg. Daar is Reks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reks geeft de bal voor. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Fijałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijałkowski passt de bal met de wreef. Wężowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki geeft een hoge lob. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - AC Beskid 4:0

44e minuut.
Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaluniarz onderschept slim de pass. Szaluniarz geeft een hoge lob. Fijałkowski geeft een hoge lob. Tadevosyan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 27%, AC Beskid 73%.
FC Sao Pablo - AC Beskid 4:0

48e minuut.
Fijałkowski speelt de bal door. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki passt de bal zonder na te denken. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Wrotyński met een harde bal richting middenveld. Fijałkowski kopt de bal weg. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wrotyński probeert naar een medespeler te passen. Fijałkowski rent richting de bal. Fijałkowski geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan schiet op doel. Wrotyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Woźniak rent richting de bal. Woźniak geeft een hoge lob. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan heeft problemen om de bal te vangen. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Garwoła onderschept slim de pass. Tadevosyan onderschept slim de pass. Wężowiecki rent richting de bal. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Klungelig pakt Cygan de bal. Cygan passt de bal met de wreef. Laska speelt de bal door. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tognarelli probeert naar een medespeler te passen. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki passt de bal zonder na te denken. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - AC Beskid 5:0

62e minuut.
Szaluniarz rent richting de bal. Wężowiecki onderschept slim de pass. Wężowiecki speelt de bal door. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - AC Beskid 6:0

63e minuut.
Zegan speelt de bal door. Tadevosyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habowski. Habowski krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Tognarelli met de inworp. Rudnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wężowiecki geeft een hoge lob. Tadevosyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Wrotyński met een harde bal richting middenveld. Tognarelli speelt de bal door. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - AC Beskid 7:0

72e minuut.
Klungelig pakt Cygan de bal. Laska rent richting de bal. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - AC Beskid 8:0

74e minuut.
Pac geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan kopt de bal weg. Daar is Szaluniarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap. Wrotyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - AC Beskid 9:0

80e minuut.
Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan probeert naar een medespeler te passen. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki schiet op doel. Wrotyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Garwoła neemt vlug de vrije trap. Centkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Reks maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan schiet op doel. Wrotyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - AC Beskid 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 24%, AC Beskid 76%.
FC Sao Pablo - AC Beskid 10:0