Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 23:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Acá te dejamos sin sangre
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1284
Los Chupacabras FC Mściwoje
32_29 Tactiek classe
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 42.6
good Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Lowry speelt de bal door. Inworp. Turewicz met de inworp. Stefanowicz is nu in balbezit. Stefanowicz haalt uit met een fantastische trap. Milapichun bokst de bal weg.

5e minuut.
Ługowicz geeft de bal voor. Turewicz kopt de bal weg. Pulower rent richting de bal. Pulower draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chupacabras - FC Mściwoje 0:1

7e minuut.
Jork passt de bal in één keer door. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz passt de bal zonder na te denken. Stefanowicz is nu in balbezit. Stefanowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dziwisz speelt de bal door. Daar is Lowry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lowry probeert naar een medespeler te passen. Atton is nu in balbezit. Atton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Edwikowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Chupacabras - FC Mściwoje 1:1

21e minuut.
Lowry speelt de bal door. Renktaş is nu in balbezit. Renktaş passt de bal met de wreef. Tujschinaider bereikt de bal nog maar net als eerste. Tujschinaider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chupacabras - FC Mściwoje 2:1

24e minuut.
Dziwisz met een sublieme pass. Renktaş geeft een hoge lob. Helvei probeert naar een medespeler te passen. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz haalt uit met een fantastische trap. Milapichun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Daar is Golombeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golombeck probeert naar een medespeler te passen. Ługowicz is nu in balbezit. Atton verovert de bal door een tackle van achteren. Atton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chupacabras - FC Mściwoje 3:1

45e minuut.
Lowry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atton kan de bal niet met de borst controleren. Edwikowski is nu in balbezit. Atton verovert de bal door een tackle van achteren. Atton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chupacabras 43%, FC Mściwoje 57%.
Los Chupacabras - FC Mściwoje 3:1

46e minuut.
Vahap komt het veld opgelopen. Nardin komt het veld opgelopen. Alderete komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ługowicz met een sublieme pass. Tujschinaider is nu in balbezit. Ługowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Atton verovert de bal door een tackle van achteren. Atton schiet op doel. Frontczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Atton is nu in balbezit. Tujschinaider is nu in balbezit. Atton bereikt de bal nog maar net als eerste. Atton draait met de bal, schiet en ... Frontczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chupacabras - FC Mściwoje 4:1

68e minuut.
Klungelig pakt Alderete de bal. Turewicz rent richting de bal. Turewicz geeft de bal voor. Stefanowicz rent richting de bal. Stefanowicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Alderete met een sublieme pass. Atton bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Helvei krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Jork is nu in balbezit. Jork probeert naar een medespeler te passen. Stefanowicz is nu in balbezit. Stefanowicz draait met de bal, schiet en ... Milapichun probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Turewicz probeert naar een medespeler te passen. Vahap is nu in balbezit. Vahap passt de bal in één keer door. Tujschinaider bereikt de bal nog maar net als eerste. Tujschinaider schiet op doel. Frontczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chupacabras 40%, FC Mściwoje 60%.
Los Chupacabras - FC Mściwoje 4:1