Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
☼ Dinamo Ingiae ♥ limana
n° 51 Tactiek tattica test
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
65 gemiddelde waardering 66.8
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Viljamaa speelt de bal door. Condorcanqui is nu in balbezit. Condorcanqui geeft een lange en hoge pass. Lorsen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Solano geeft een hoge lob. Inworp. Żurek met een snelle inworp. Udrea geeft de bal voor. Sikelianos maakt een snoekduik en kopt de bal. D`Avanzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Żurek passt de bal met de wreef. Cristillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristillo passt de bal zonder na te denken. Budimčević rent richting de bal. Budimčević schiet op doel. D`Avanzo bokst de bal weg. Yaka kopt de bal weg. Żurek probeert naar een medespeler te passen. Sikelianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikelianos haalt uit met een fantastische trap. D`Avanzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Cristillo is nu in balbezit. Becerra begaat een overtreding. Cristillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Budimčević springt en kopt de bal. D`Avanzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Becerra geeft een hoge lob. Inworp. Żurek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udrea probeert naar een medespeler te passen. Cristillo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Budimčević rent richting de bal. Budimčević passt de bal zonder na te denken. Yaka is nu in balbezit. Sikelianos onderschept slim de pass. Sikelianos draait met de bal, schiet en ... D`Avanzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Georgopoulos rent richting de bal. Mattos rent richting de bal. Georgopoulos onderschept slim de pass. Georgopoulos geeft een hoge lob. Lorsen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Georgopoulos speelt de bal door. Viljamaa is nu in balbezit. Viljamaa passt de bal in één keer door. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić haalt uit met een fantastische trap. van Meir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Żurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurek geeft een lange en hoge pass. Budimčević krijgt zijn hoofd ertegen. D`Avanzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - limana 1:0

42e minuut.
Budimčević passt de bal met de wreef. Georgopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgopoulos passt de bal zonder na te denken. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Udrea probeert naar een medespeler te passen. Żurek heeft problemen om de bal te vangen. Żurek passt de bal met de wreef. Sikelianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikelianos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Viljamaa speelt de bal door. Georgopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgopoulos passt de bal in één keer door. Cvijić rent richting de bal. Cvijić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☼ Dinamo Ingiae ♥ 49%, limana 51%.
☼ Dinamo Ingiae ♥ - limana 1:0

49e minuut.
Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa geeft een hoge lob. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić draait met de bal, schiet en ... van Meir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - limana 1:1

62e minuut.
Georgopoulos passt de bal met de wreef. Viljamaa met een sublieme pass. Lorsen rent richting de bal. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. van Meir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - limana 1:2

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmieszek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. De Irigoyen komt het veld opgelopen. Cassibba komt het veld opgelopen. Grignoli komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Rosa geeft een hoge lob. Ostoja is nu in balbezit. Sikelianos onderschept slim de pass. Sikelianos draait met de bal, schiet en ... D`Avanzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - limana 2:2

79e minuut.
Ostoja onderschept slim de pass. Grignoli rent richting de bal. Grignoli speelt de bal door. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Rosa geeft een hoge lob. Becerra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Budimčević is nu in balbezit. Budimčević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Solano met een snelle inworp. Cassibba probeert naar een medespeler te passen. Condorcanqui rent richting de bal. Condorcanqui geeft een hoge lob. De Irigoyen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - limana 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☼ Dinamo Ingiae ♥ 56%, limana 44%.
☼ Dinamo Ingiae ♥ - limana 2:3