Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san lorenzo de paternal M.C.D.
20225122alta Tactiek Lanus 523 new
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
70.2 gemiddelde waardering 69.5
formidable Schieten outstanding
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


2e minuut.
Caxaría passt de bal in één keer door. Kolar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolar geeft een lange en hoge pass. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Mefikowicz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cantini met een sublieme pass. Süssmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Süssmeier probeert naar een medespeler te passen. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann schiet op doel. Mefikowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Romanowski rent richting de bal. Compagnuolo verovert de bal door een tackle van achteren. Compagnuolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
san lorenzo de paternal - M.C.D. 0:1

18e minuut.
Vrážel heeft problemen om de bal te vangen. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantini rent richting de bal. Bigos verovert de bal door een tackle van achteren. Bigos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Presuntinho geeft de bal voor. Diktaios met een sublieme pass. Gorgan rent richting de bal. Gorgan haalt uit met een fantastische trap. Pumpido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
san lorenzo de paternal - M.C.D. 1:1

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pumpido niet meer kan verder spelen. Pâslariu komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Pagés met een snelle inworp. Hernández is nu in balbezit. Hernández geeft een hoge lob. Heinzelmann geeft een lange en hoge pass. Compagnuolo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gorgan rent richting de bal. Pagés rent richting de bal. Mana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mana geeft een lange en hoge pass. Bigos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Hernández probeert naar een medespeler te passen. Süssmeier is nu in balbezit. Süssmeier met een sublieme pass. Compagnuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Compagnuolo draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Mana geeft de bal voor. Gorgan kopt de bal weg. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann schiet op doel. Mefikowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san lorenzo de paternal 58%, M.C.D. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
san lorenzo de paternal - M.C.D. 1:1

52e minuut.
Hernández passt de bal zonder na te denken. Mana geeft de bal voor. Ziemba rent richting de bal. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
san lorenzo de paternal - M.C.D. 2:1

61e minuut.
Mana geeft de bal voor. Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés geeft de bal voor. Bigos rent richting de bal. Bigos draait met de bal, schiet en ... Pâslariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Süssmeier rent richting de bal. Süssmeier geeft een hoge lob. Mazilu kopt de bal weg. Kolar geeft een lange en hoge pass. Compagnuolo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Diktaios geeft de bal voor. Romanowski rent richting de bal. Heinzelmann verovert de bal door een tackle van achteren. Heinzelmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
san lorenzo de paternal - M.C.D. 2:2

71e minuut.
Cantini passt de bal zonder na te denken. Süssmeier is nu in balbezit. Pagés begaat een overtreding. Pagés krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Süssmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Süssmeier geeft een lange en hoge pass. Bonbon controleert de bal met de borst. Compagnuolo rent richting de bal. Compagnuolo draait met de bal, schiet en ... Mefikowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gorgan onderschept slim de pass. Diktaios begaat een overtreding. Gorgan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gorgan springt en kopt de bal. Pâslariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Hernández passt de bal zonder na te denken. Heinzelmann is nu in balbezit. Bonbon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Heinzelmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Compagnuolo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mefikowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mazilu rent richting de bal. Mazilu geeft een lange en hoge pass. Vrážel kopt de bal weg. Hernández geeft de bal voor. Heinzelmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Mefikowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san lorenzo de paternal 62%, M.C.D. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
san lorenzo de paternal - M.C.D. 2:2