Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Barca Kapy Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5373
Barca Kapy Aigel
Nowa Tactiek 442of
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
29 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 38.9
very good Schieten average
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Krysiński rent richting de bal. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysiński maakt een afschuwelijke overtreding. Krysiński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Zieńczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pożegowiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kopacz kopt de bal weg. Zieńczuk rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Krzetuski rent richting de bal. Sotirov verovert de bal door een tackle van achteren. Sotirov speelt de bal door. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz haalt uit met een fantastische trap. Vessia bokst de bal weg.

5e minuut.
Herojewski kan de bal niet met de borst controleren. Herojewski geeft een hoge lob. Speleers probeert naar een medespeler te passen. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Herojewski verovert de bal door een tackle van achteren. Herojewski passt de bal met de wreef. Speleers rent richting de bal. Speleers geeft een hoge lob. Vessia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Herojewski met de inworp. Daar is Pożegowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pożegowiak geeft een lange en hoge pass. Zieńczuk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bambrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - Aigel 1:0

39e minuut.
Pulkowski geeft een hoge lob. Herojewski probeert de bal met de borst te controleren. Herojewski met een sublieme pass. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Kapy 25%, Aigel 75%.
Barca Kapy - Aigel 1:0

50e minuut.
Faber geeft een hoge lob. Herojewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kopacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speleers rent richting de bal. Speleers geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sotirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirov geeft een hoge lob. Zieńczuk kopt de bal weg. Kopacz is nu in balbezit. Kopacz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - Aigel 2:0

55e minuut.
Sotirov is nu in balbezit. Sotirov probeert naar een medespeler te passen. Kopacz rent richting de bal. Kopacz schiet op doel. Vessia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - Aigel 3:0

64e minuut.
Kopacz onderschept slim de pass. Kopacz passt de bal in één keer door. Herojewski rent richting de bal. Herojewski geeft een lange en hoge pass. Krzetuski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Lichnerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlengia verovert de bal door een tackle van achteren. Verlengia passt de bal zonder na te denken. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vessia trapt de bal weg van het doel. Pożegowiak kopt de bal weg. Zieńczuk probeert de bal aan de voet te houden. Kopacz rent richting de bal. Kopacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Verlengia passt de bal zonder na te denken. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz passt de bal met de wreef. Zieńczuk heeft problemen om de bal te vangen. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kopacz passt de bal in één keer door. Herojewski heeft problemen om de bal te vangen. Kopacz rent richting de bal. Herojewski rent richting de bal. Herojewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is bin Hassano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pożegowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pożegowiak passt de bal in één keer door. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kopacz schiet op doel. Verlengia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bambrowski de bal. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - Aigel 4:0

90e minuut.
Verlengia met een snelle inworp. Zieńczuk kan de bal niet met de borst controleren. Zieńczuk passt de bal zonder na te denken. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz schiet op doel. Vessia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Speleers is nu in balbezit. Speleers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - Aigel 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Kapy 21%, Aigel 79%.
Barca Kapy - Aigel 5:0