Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamantes Locos Sportul Studentesc
AUCKLAND Tactiek La botu` kalului
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
75.8 gemiddelde waardering 72.5
incredible Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


5e minuut.
Paoloni passt de bal zonder na te denken. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Galego maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomajko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Sportul Studentesc 1:0

9e minuut.
Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego geeft een lange en hoge pass. Məhəmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterszajn verovert de bal door een tackle van achteren. Peterszajn draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Sportul Studentesc 2:0

12e minuut.
Peterszajn passt de bal met de wreef. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría speelt de bal door. Peterszajn rent richting de bal. Peterszajn haalt uit met een fantastische trap. Tomajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Paoloni passt de bal zonder na te denken. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Peterszajn krijgt zijn hoofd ertegen. Tomajko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Paoloni passt de bal zonder na te denken. Galego rent richting de bal. Galego passt de bal in één keer door. Peterszajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterszajn draait met de bal, schiet en ... Tomajko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Klungelig pakt Karatzoglou de bal. Karatzoglou probeert naar een medespeler te passen. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Galego springt en kopt de bal. Tomajko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Paoloni rent richting de bal. Paoloni passt de bal met de wreef. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Galego krijgt zijn hoofd ertegen. Tomajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Paoloni onderschept slim de pass. Paoloni speelt de bal door. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Peterszajn springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dovidavičius verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pérez Santamaría neemt de hoekschop. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel. Tomajko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 20%, Sportul Studentesc 80%.
Diamantes Locos - Sportul Studentesc 2:0

46e minuut.
Nuţiu kopt de bal weg. Quondamangelomaria speelt de bal door. Iuresean met een sublieme pass. Peterszajn is nu in balbezit. Peterszajn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dovidavičius rent richting de bal. Dovidavičius geeft een lange en hoge pass. Gradić kopt de bal weg. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Lewera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Peterszajn passt de bal met de wreef. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Galego springt en kopt de bal. Tomajko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Sportul Studentesc 3:0

62e minuut.
Soria met een sublieme pass. Waters probeert naar een medespeler te passen. Məhəmmədov geeft de bal voor. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Lewera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Paoloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoloni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pérez Santamaría de bal. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Peterszajn springt en kopt de bal. Tomajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Waters met een sublieme pass. Fibich probeert naar een medespeler te passen. Marcsek rent richting de bal. Marcsek haalt uit met een fantastische trap. Lewera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Sportul Studentesc 3:1

82e minuut.
Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần geeft de bal voor. Marcsek is nu in balbezit. Marcsek draait met de bal, schiet en ... Lewera probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Sportul Studentesc 3:2

83e minuut.
Karatzoglou is nu in balbezit. Karatzoglou passt de bal met de wreef. Verheijen speelt de bal door. Peterszajn rent richting de bal. Peterszajn haalt uit met een fantastische trap. Tomajko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Bologna kopt de bal weg. Paoloni geeft een hoge lob. Peterszajn rent richting de bal. Peterszajn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 30%, Sportul Studentesc 70%.
Diamantes Locos - Sportul Studentesc 3:2