Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 19:38
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: GLUTTONY Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
GLUTTONY Gladintos F. C.
442RED Tactiek mais defesa D
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
61 gemiddelde waardering 58.7
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Plachý bereikt de bal nog maar net als eerste. Plachý geeft de bal voor. Violento is nu in balbezit. Alcântara onderschept slim de pass. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Peloza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Gladintos F. C. 1:0

14e minuut.
Chitaru verovert de bal door een tackle van achteren. Chitaru geeft de bal voor. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ... Lercari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GLUTTONY - Gladintos F. C. 1:1

15e minuut.
Khistev speelt de bal door. Stolyarchuk rent richting de bal. Stolyarchuk speelt de bal door. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara schiet op doel. Peloza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sike is nu in balbezit. Sike geeft de bal voor. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Gladintos F. C. 2:1

36e minuut.
Dalkiewicz is nu in balbezit. Dalkiewicz passt de bal in één keer door. Stolyarchuk rent richting de bal. Alcântara onderschept slim de pass. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. Peloza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dalkiewicz geeft een lange en hoge pass. Wyrzucki kopt de bal weg. Klungelig pakt Alcântara de bal. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Gladintos F. C. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLUTTONY 48%, Gladintos F. C. 52%.
GLUTTONY - Gladintos F. C. 3:1

46e minuut.
Crăciun komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Sike geeft een hoge lob. Inworp. Wieniawa met een snelle inworp. Chitaru geeft de bal voor. Khistev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
van Spaandonck speelt de bal door. Vrběna is nu in balbezit. Vrběna probeert naar een medespeler te passen. Soinivaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Soinivaara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crăcan komt het veld opgelopen. Gumier komt het veld opgelopen.

55e minuut.
van Spaandonck onderschept slim de pass. van Spaandonck geeft de bal voor. Daar is Połącarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier haalt uit met een fantastische trap. Peloza bokst de bal weg.

60e minuut.
Korthout onderschept slim de pass. Korthout geeft de bal voor. Soinivaara rent richting de bal. Soinivaara haalt uit met een fantastische trap. Peloza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Gladintos F. C. 4:1

63e minuut.
Korthout heeft problemen om de bal te vangen. Xudatov rent richting de bal. Korthout verovert de bal door een tackle van achteren. Korthout geeft een lange en hoge pass. Gumier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Crăcan met de inworp. Korthout geeft de bal voor. Klungelig pakt Soinivaara de bal. Soinivaara draait met de bal, schiet en ... Peloza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Gladintos F. C. 5:1

76e minuut.
Xudatov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lugović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khistev rent richting de bal. Khistev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Gladintos F. C. 5:2

78e minuut.
Korthout bereikt de bal nog maar net als eerste. Korthout probeert naar een medespeler te passen. Vrběna is nu in balbezit. Vrběna geeft de bal voor. Gumier maakt een snoekduik en kopt de bal. Peloza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Violento met de inworp. Xudatov speelt de bal door. Sike rent richting de bal. Santos onderschept slim de pass. Santos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLUTTONY 51%, Gladintos F. C. 49%.
GLUTTONY - Gladintos F. C. 5:2