Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F C K Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4227
F C K FC Palma Soriano
442 Tactiek 2da2A
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 49.1
matig Schieten zeer goed
matig Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Olak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cãrbunaru komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Rydel geeft de bal voor. Doye is nu in balbezit. Cãrbunaru speelt de bal door. Vezbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezbergas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Grzywocz geeft een lange en hoge pass. Boli heeft problemen om de bal te vangen. Clotten is nu in balbezit. Clotten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - FC Palma Soriano 0:1

34e minuut.
Doye probeert naar een medespeler te passen. Rachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachev geeft een hoge lob. Clotten bereikt de bal nog maar net als eerste. Clotten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - FC Palma Soriano 0:2

35e minuut.
Pruvost onderschept slim de pass. Pruvost probeert naar een medespeler te passen. Clotten bereikt de bal nog maar net als eerste. Clotten draait met de bal, schiet en ... Bowen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - FC Palma Soriano 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 77%, FC Palma Soriano 23%.
F C K - FC Palma Soriano 0:3

46e minuut.
Louvet komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pruvost geeft een lange en hoge pass. Tadiotto speelt de bal door. Daar is Godart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clotten is nu in balbezit. Clotten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rydel probeert de bal aan de voet te houden. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz passt de bal in één keer door. Clotten rent richting de bal. Clotten schiet op doel. Louvet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Vezbergas is nu in balbezit. Vezbergas passt de bal zonder na te denken. Clotten is nu in balbezit. Clotten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - FC Palma Soriano 0:4

61e minuut.
Inworp. Seguin komt het veld opgelopen. Le Goff komt het veld opgelopen. Moret komt het veld opgelopen. Guillot komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Vezbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezbergas passt de bal zonder na te denken. Brood bereikt de bal nog maar net als eerste. Brood geeft de bal voor. Vezbergas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Louvet met een harde bal richting middenveld. Moret kan de bal niet met de borst controleren. Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Clotten rent richting de bal. Clotten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Niciński controleert de bal met de borst. Brood rent richting de bal. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brood verovert de bal door een tackle van achteren. Brood geeft een hoge lob. Louvet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 73%, FC Palma Soriano 27%.
F C K - FC Palma Soriano 0:4