Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Marathón Real Calibur F.C.
Cpn Tactiek ICI Dominação
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 36.9
average Schieten very good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Bussunda kopt de bal weg. Sandrin is nu in balbezit. Sandrin geeft een lange en hoge pass. Trgo rent richting de bal. Trgo geeft de bal voor. Bigorra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Bussunda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trgo is nu in balbezit. Trgo probeert naar een medespeler te passen. Skibicki rent richting de bal. Skibicki schiet op doel. Bigorra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Maldonado passt de bal zonder na te denken. Daar is Bocanegra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trgo is nu in balbezit. Trgo haalt uit met een fantastische trap. Bigorra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

37e minuut.
Franchino probeert de bal aan de voet te houden. Księżyc is nu in balbezit. Księżyc speelt de bal door. Trgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Negreanu met een snelle inworp. Baroni rent richting de bal. Baroni met een sublieme pass. Trgo is nu in balbezit. Trgo haalt uit met een fantastische trap. Bigorra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Marathón 70%, Real Calibur F.C. 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Deportivo Marathón - Real Calibur F.C. 0:0

55e minuut.
Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc geeft een hoge lob. Trgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trgo haalt uit met een fantastische trap. Bigorra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Marathón - Real Calibur F.C. 0:1

63e minuut.
Nyerges speelt de bal door. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki passt de bal in één keer door. Trgo rent richting de bal. Trgo schiet op doel. Bigorra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Nyerges geeft de bal voor. Inworp. Lourenço met een snelle inworp. Trgo rent richting de bal. Trgo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Marathón 68%, Real Calibur F.C. 32%.
Club Deportivo Marathón - Real Calibur F.C. 0:1