Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueStar roggehuse weldsöi
Bulgursalat Tactiek wenkelried
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
41.6 gemiddelde waardering 54.3
average Schieten excellent
average Passen good
weak Verdedigen very good


24e minuut.
Glatz met een sublieme pass. Helios bereikt de bal nog maar net als eerste. Helios geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gianotti de bal. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Glauser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Renggli komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Gianotti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glatz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaria geeft de bal voor. Vetsch maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Gut is nu in balbezit. Gut geeft de bal voor. Waldner rent richting de bal. Waldner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - roggehuse weldsöi 1:0

38e minuut.
Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Grandjean probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maus verovert de bal door een tackle van achteren. Maus geeft een lange en hoge pass. Oldani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Waldner rent richting de bal. Peter verovert de bal door een tackle van achteren. Peter geeft een hoge lob. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch schiet op doel. Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Jaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaria geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Glatz de bal onder controle te krijgen. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 54%, roggehuse weldsöi 46%.
BlueStar - roggehuse weldsöi 1:0

56e minuut.
Glatz is nu in balbezit. Grandjean verovert de bal door een tackle van achteren. Grandjean passt de bal zonder na te denken. Vetsch rent richting de bal. Vetsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kim met een sublieme pass. Glatz controleert de bal met de borst. Kim speelt de bal door. Renggli is nu in balbezit. Renggli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Weingart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schori is nu in balbezit. Schori geeft de bal voor. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Minnig met een snelle inworp. Kim speelt de bal door. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch haalt uit met een fantastische trap. Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BlueStar - roggehuse weldsöi 1:1

74e minuut.
Glatz met een sublieme pass. Jaria is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gianotti. Gianotti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 50%, roggehuse weldsöi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BlueStar - roggehuse weldsöi 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Oldani met een sublieme pass. Vetsch kopt de bal weg. Gut probeert de bal met de borst te controleren. Vetsch rent richting de bal. Glatz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

101e minuut.
Kim heeft problemen om de bal te vangen. Kim passt de bal in één keer door. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch haalt uit met een fantastische trap. Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - roggehuse weldsöi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 61%, roggehuse weldsöi 39%.
BlueStar - roggehuse weldsöi 1:2

113e minuut.
Waldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Renggli bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter begaat een overtreding. Peter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 35%, roggehuse weldsöi 65%.
BlueStar - roggehuse weldsöi 1:2