Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pimsauchocolat The Academy
Normal Tactiek aengi
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 38.5
poor Schieten adequate
weak Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Palumbo speelt de bal door. Almirall is nu in balbezit. Almirall speelt de bal door. Gaschen rent richting de bal. Gaschen haalt uit met een fantastische trap. Bättig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Allemann probeert naar een medespeler te passen. Fleury is nu in balbezit. Fleury geeft een lange en hoge pass. Gaschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaschen haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Almirall geeft een hoge lob. Ançay kopt de bal weg. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Almirall speelt de bal door. Gaschen heeft problemen om de bal te vangen. Von Dach maakt een afschuwelijke overtreding. Gaschen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Almirall komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pimsauchocolat - The Academy 0:1

22e minuut.
Ançay passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fleury de bal. Fleury met een sublieme pass. Gaschen is nu in balbezit. Gaschen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bättig trapt de bal weg van het doel. Almirall kan de bal niet met de borst controleren. Almirall geeft een hoge lob. Ançay is nu in balbezit. Ançay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rothen is nu in balbezit. Wiewouters onderschept slim de pass. Almirall probeert naar een medespeler te passen. Gaschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaschen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Oldani probeert de bal aan de voet te houden. Almirall bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirall met een sublieme pass. Gaschen rent richting de bal. Gaschen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pimsauchocolat - The Academy 0:2

41e minuut.
Palumbo geeft een lange en hoge pass. Fleury rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riccio. Riccio krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Riccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Riccio geeft een lange en hoge pass. Fleury probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Allemann rent richting de bal. Allemann geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gaschen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pimsauchocolat - The Academy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pimsauchocolat 77%, The Academy 23%.
Pimsauchocolat - The Academy 0:3

48e minuut.
Almirall probeert naar een medespeler te passen. Allemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemann met een sublieme pass. Ançay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ançay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Bättig trapt de bal weg van het doel. Fleury kopt de bal weg. Gaschen is nu in balbezit. Gaschen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pimsauchocolat - The Academy 0:4

57e minuut.
Darko kan de bal niet met de borst controleren. Almirall bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirall geeft de bal voor. Gaschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaschen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pimsauchocolat - The Academy 0:5

59e minuut.
Oldani rent richting de bal. Ançay verovert de bal door een tackle van achteren. Ançay met een sublieme pass. Gaschen is nu in balbezit. Gaschen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Allemann is nu in balbezit. Allemann speelt de bal door. Gaschen is nu in balbezit. Ançay rent richting de bal. Ançay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hanswurst is nu in balbezit. Almirall verovert de bal door een tackle van achteren. Almirall passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ançay de bal. Ançay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rothen is nu in balbezit. Almirall onderschept slim de pass. Almirall passt de bal in één keer door. Ançay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ançay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bättig trapt de bal weg van het doel. Allemann kopt de bal weg. Almirall geeft een lange en hoge pass. Gaschen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Schönenberger kopt de bal weg. Wiewouters geeft een hoge lob. Ançay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ançay draait met de bal, schiet en ... Bättig probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Bättig speelt de bal door. Almirall heeft problemen om de bal te vangen. Almirall passt de bal in één keer door. Gaschen is nu in balbezit. Gaschen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mäder raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Knochenbrecher komt het veld opgelopen. Oldani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goldner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pimsauchocolat 68%, The Academy 32%.
Pimsauchocolat - The Academy 0:5