Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myyr-York Rangers LBTeam
brrrrrrring Tactiek eläke
40% Balbezit 60%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.5 gemiddelde waardering 68.1
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


7e minuut.
Vandereet geeft de bal voor. Pałubicki geeft een hoge lob. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pasovský met een sublieme pass. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinisaari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niinisaari krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Jurkson passt de bal in één keer door. Metsäpuro probeert de bal aan de voet te houden. Calvo is nu in balbezit. Calvo schiet op doel. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - LBTeam 0:1

17e minuut.
Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet verovert de bal door een tackle van achteren. Vandereet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pasovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Chevereşan probeert naar een medespeler te passen. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel passt de bal met de wreef. Rajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajević schiet op doel. Bunghitu bokst de bal weg.

23e minuut.
Metsäpuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäpuro probeert naar een medespeler te passen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Soldevilla rent richting de bal. Soldevilla geeft de bal voor. Polechoński kopt de bal weg. Calvo is nu in balbezit. Calvo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan geeft een hoge lob. Rajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajević haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - LBTeam 0:2

38e minuut.
Niinisaari rent richting de bal. Niinisaari geeft een hoge lob. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Daar is Fejkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejkiel geeft de bal voor. Rajević is nu in balbezit. Rajević schiet op doel. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - LBTeam 0:3

43e minuut.
Metsäpuro passt de bal zonder na te denken. Jurkson rent richting de bal. Soldevilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soldevilla krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 55%, LBTeam 45%.
Myyr-York Rangers - LBTeam 0:3

48e minuut.
Pasovský bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niinisaari. Pasovský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pasovský springt en kopt de bal. Róth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Chevereşan onderschept slim de pass. Lancken tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chevereşan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chevereşan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fejkiel kopt de bal weg. Soldevilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calvo is nu in balbezit. Calvo draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pałubicki kopt de bal weg. Belas controleert de bal met de borst. Belas passt de bal in één keer door. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Calvo controleert de bal met de borst. Carmicello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calvo raakt geblesseerd tijdens het duel. Polechoński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calvo kopt de bal weg. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Polechoński speelt de bal door. Chevereşan probeert naar een medespeler te passen. Rajević rent richting de bal. Rajević draait met de bal, schiet en ... Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Carmicello geeft een hoge lob. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet passt de bal met de wreef. Sánchez Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Benito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vandereet rent richting de bal. Vandereet geeft de bal voor. Sánchez Benito rent richting de bal. Sánchez Benito draait met de bal, schiet en ... Róth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fejkiel onderschept slim de pass. Fejkiel geeft een hoge lob. Calvo rent richting de bal. Calvo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - LBTeam 0:4

84e minuut.
Clain rent richting de bal. Niinisaari onderschept slim de pass. Niinisaari geeft een lange en hoge pass. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel schiet op doel. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fejkiel geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - LBTeam 0:5

87e minuut.
Jurkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkson geeft een hoge lob. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - LBTeam 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 55%, LBTeam 45%.
Myyr-York Rangers - LBTeam 0:6