Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slabi Prodajalci FC ORANGE
Normal Tactiek Orange X
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 54.5
poor Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Golar passt de bal met de wreef. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux passt de bal met de wreef. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman haalt uit met een fantastische trap. Potočnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oz heeft problemen om de bal te vangen. Mathaux is nu in balbezit. Newman is nu in balbezit. Newman schiet op doel. Potočnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:1

6e minuut.
Newman is nu in balbezit. Newman probeert naar een medespeler te passen. Mlinar rent richting de bal. Mathaux onderschept slim de pass. Mathaux haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Oz is nu in balbezit. Golar geeft een hoge lob. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman schiet op doel. Potočnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:2

12e minuut.
Newman rent richting de bal. Majcen is nu in balbezit. Newman verovert de bal door een tackle van achteren. Newman draait met de bal, schiet en ... Potočnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:3

13e minuut.
Laboriz kopt de bal weg. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux passt de bal in één keer door. Majcen is nu in balbezit. Newman verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gomes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Newman krijgt zijn hoofd ertegen. Potočnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:4

15e minuut.
Golar is nu in balbezit. Oz begaat een overtreding. Golar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Young zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Mathaux de bal. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman schiet op doel. Potočnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:5

21e minuut.
Abram passt de bal in één keer door. Lisjak is nu in balbezit. Trubar begaat een overtreding. Trubar krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Boček is nu in balbezit. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young geeft een lange en hoge pass. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:6

23e minuut.
Gomes met een sublieme pass. Newman is nu in balbezit. Newman speelt de bal door. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux draait met de bal, schiet en ... Potočnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mathaux verovert de bal door een tackle van achteren. Mathaux geeft de bal voor. Klungelig pakt Oz de bal. Mathaux geeft een hoge lob. Newman rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:7

26e minuut.
Newman schiet op doel. Majcen probeert de bal aan de voet te houden. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft een lange en hoge pass. Newman krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pekošak rent richting de bal. Mathaux onderschept slim de pass. Mathaux passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Newman de bal. Newman draait met de bal, schiet en ... Potočnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mathaux passt de bal zonder na te denken. Newman rent richting de bal. Newman geeft de bal voor. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux schiet op doel. Paal! Daar is Pekošak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Newman is nu in balbezit. Newman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:8

31e minuut.
Laboriz geeft een hoge lob. Newman kopt de bal weg. Gomes is nu in balbezit. Gomes geeft de bal voor. Newman maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Golar is nu in balbezit. Golar passt de bal in één keer door. Gomes geeft een hoge lob. Mathaux rent richting de bal. Mathaux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:9

40e minuut.
Trubar met een sublieme pass. Pekuš rent richting de bal. Pekuš passt de bal zonder na te denken. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux passt de bal met de wreef. Newman rent richting de bal. Newman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slabi Prodajalci 87%, FC ORANGE 13%.
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:10

46e minuut.
Kmetec met een sublieme pass. Lisjak met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Gomes de bal. Gomes geeft een lange en hoge pass. Mathaux geeft een hoge lob. Potočnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Young neemt de hoekschop. Newman springt en kopt de bal. Potočnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Murn controleert de bal met de borst. Young rent richting de bal. Murn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murn krijgt een gele kaart. Young raakt geblesseerd tijdens het duel. Young zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Potočnik met een harde bal richting middenveld. Mlinar kopt de bal weg. Newman kan de bal niet met de borst controleren. Newman haalt uit met een fantastische trap. Potočnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:11

50e minuut.
Laboriz verovert de bal door een tackle van achteren. Laboriz geeft een hoge lob. Newman kopt de bal weg. Mathaux rent richting de bal. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. Potočnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Young probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gomes de bal. Gomes speelt de bal door. Klungelig pakt Newman de bal. Newman passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:12

56e minuut.
Daar is Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes geeft een lange en hoge pass. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman is nu in balbezit. Newman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:13

62e minuut.
Gomes rent richting de bal. Gomes speelt de bal door. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:14

64e minuut.
Golar geeft een lange en hoge pass. Mathaux kopt de bal weg. Klungelig pakt Majcen de bal. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pekošak kan de bal niet met de borst controleren. Young onderschept slim de pass. Young met een sublieme pass. Newman rent richting de bal. Newman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Golar bereikt de bal nog maar net als eerste. Golar passt de bal zonder na te denken. Newman is nu in balbezit. Newman schiet op doel. Potočnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:15

68e minuut.
Daar is Oz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathaux onderschept slim de pass. Mathaux passt de bal zonder na te denken. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gomes rent richting de bal. Gomes geeft de bal voor. Daar is Mathaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathaux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:16

75e minuut.
Newman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gomes de bal. Gomes geeft een lange en hoge pass. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Potočnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:17

76e minuut.
Trubar met een sublieme pass. Daar is Boček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boček passt de bal in één keer door. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman draait met de bal, schiet en ... Potočnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:18

77e minuut.
Oz is nu in balbezit. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young passt de bal zonder na te denken. Mathaux heeft problemen om de bal te vangen. Mathaux draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Abram is nu in balbezit. Gomes verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes passt de bal in één keer door. Newman is nu in balbezit. Newman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pekuš heeft problemen om de bal te vangen. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman draait met de bal, schiet en ... Potočnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mathaux rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Young zal de hoekschop nemen. Newman maakt een snoekduik en kopt de bal. Majcen heeft problemen om de bal te vangen. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Newman geeft een lange en hoge pass. Mathaux springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Potočnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Golar met een sublieme pass. Boček rent richting de bal. Met opzet legt Young zijn tegenspeler op de grond. Young is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

89e minuut.
Laboriz neemt vlug de vrije trap. Mathaux kopt de bal weg. Klungelig pakt Pekošak de bal. Newman is nu in balbezit. Newman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slabi Prodajalci 78%, FC ORANGE 22%.
Slabi Prodajalci - FC ORANGE 0:18