Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
African Stars crushers of oslo
Normal Tactiek 4bakOffDef
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 41.3
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Oftedal met de inworp. Yardımcı probeert naar een medespeler te passen. Sundgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundgot draait met de bal, schiet en ... Steinbeck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - crushers of oslo 0:1

6e minuut.
Korsvik rent richting de bal. Sundgot onderschept slim de pass. Sundgot passt de bal zonder na te denken. Drabløs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabløs haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Sæbø verovert de bal door een tackle van achteren. Drabløs is nu in balbezit. Drabløs passt de bal zonder na te denken. Sundgot rent richting de bal. Sundgot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pladsen probeert naar een medespeler te passen. Yardımcı kopt de bal weg. Sundgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundgot draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Sæbø speelt de bal door. Fiskerstrand is nu in balbezit. Fiskerstrand met een sublieme pass. Drabløs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabløs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sundgot heeft problemen om de bal te vangen. Frøyland rent richting de bal. Sundgot onderschept slim de pass. Daar is Oftedal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oftedal geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Drabløs probeert de bal aan de voet te houden. Fiskerstrand met een sublieme pass. Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundgot rent richting de bal. Sundgot draait met de bal, schiet en ... Pladsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Ytreland met een sublieme pass. Daar is Isaksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaksen speelt de bal door. Tafjord is nu in balbezit. Tafjord draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fiskerstrand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sundgot is nu in balbezit. Sundgot met een sublieme pass. Drabløs rent richting de bal. Drabløs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Drabløs is nu in balbezit. Drabløs schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vestli de bal onder controle te krijgen. Yardımcı is nu in balbezit. Yardımcı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Isaksen heeft problemen om de bal te vangen. Sæbø speelt de bal door. Sundgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabløs is nu in balbezit. Drabløs schiet op doel. Pladsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pladsen speelt de bal door. Oftedal kopt de bal weg. Vestli heeft problemen om de bal te vangen. Yardımcı rent richting de bal. Yardımcı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Yardımcı passt de bal in één keer door. Sundgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestli maakt een afschuwelijke overtreding. Sundgot raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Yardımcı is nu in balbezit. Yardımcı passt de bal met de wreef. Sundgot rent richting de bal. Sundgot schiet op doel. Drabløs springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pladsen met een harde bal richting middenveld. Fiskerstrand is nu in balbezit. Fiskerstrand geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: African Stars 68%, crushers of oslo 32%.
African Stars - crushers of oslo 0:1

46e minuut.
Nordbø komt het veld opgelopen. Røstad komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tafjord probeert naar een medespeler te passen. Olavesen rent richting de bal. Olavesen passt de bal zonder na te denken. Isaksen is nu in balbezit. Isaksen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sundgot verovert de bal door een tackle van achteren. Drabløs rent richting de bal. Drabløs passt de bal zonder na te denken. Yardımcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımcı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sundgot speelt de bal door. Steinbeck is nu in balbezit. Yardımcı onderschept slim de pass. Yardımcı schiet op doel. Pladsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - crushers of oslo 0:2

53e minuut.
Klungelig pakt Isaksen de bal. Drabløs onderschept slim de pass. Yardımcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımcı haalt uit met een fantastische trap. Pladsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - crushers of oslo 0:3

56e minuut.
Doeltrap. Pladsen trapt de bal weg van het doel. Fiskerstrand kopt de bal weg. Drabløs rent richting de bal. Drabløs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ytreland rent richting de bal. Sundgot verovert de bal door een tackle van achteren. Yardımcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımcı haalt uit met een fantastische trap. Vestli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - crushers of oslo 0:4

64e minuut.
Sundgot speelt de bal door. Drabløs rent richting de bal. Steinbeck is nu in balbezit. Drabløs onderschept slim de pass. Drabløs haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ytreland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæbø rent richting de bal. Sæbø probeert naar een medespeler te passen. Drabløs kan de bal niet met de borst controleren. Drabløs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yardımcı is nu in balbezit. Yardımcı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Nordbø geeft de bal voor. Sæbø is nu in balbezit. Sæbø passt de bal zonder na te denken. Drabløs is nu in balbezit. Drabløs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - crushers of oslo 0:5

87e minuut.
Sæbø speelt de bal door. Nordbø is nu in balbezit. Nordbø passt de bal zonder na te denken. Yardımcı is nu in balbezit. Yardımcı geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Korsvik is nu in balbezit. Nordbø verovert de bal door een tackle van achteren. Nordbø geeft de bal voor. Drabløs is nu in balbezit. Drabløs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
African Stars - crushers of oslo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: African Stars 63%, crushers of oslo 37%.
African Stars - crushers of oslo 0:6