Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Konside FC-Andemandse
Normal Tactiek 1. 343 - ATT
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 31.3
average Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Rachwalik onderschept slim de pass. Rachwalik probeert naar een medespeler te passen. Wibroe is nu in balbezit. Stalev rent richting de bal. Stalev schiet op doel. Ryge Petersen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wibroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibroe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Højer bereikt de bal nog maar net als eerste. Højer geeft een hoge lob. Wibroe maakt een snoekduik en kopt de bal. Stalev rent richting de bal. Stalev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Højer bereikt de bal nog maar net als eerste. Barsøe onderschept slim de pass. Barsøe met een sublieme pass. Edel bereikt de bal nog maar net als eerste. Edel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Damborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damborg passt de bal zonder na te denken. Eben met een sublieme pass. Stalev rent richting de bal. Stalev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stalev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Střihavka komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Střihavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibroe is nu in balbezit. Střihavka rent richting de bal. Střihavka schiet op doel. Ryge Petersen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Konside - FC-Andemandse 0:1

35e minuut.
Barsøe is nu in balbezit. Rober verovert de bal door een tackle van achteren. Rober probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eben geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Højer geeft een hoge lob. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka schiet op doel. Daar is Mørk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryge Petersen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Højer rent richting de bal. Højer probeert naar een medespeler te passen. Střihavka rent richting de bal. Wibroe rent richting de bal. Wibroe draait met de bal, schiet en ... Ryge Petersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Konside 69%, FC-Andemandse 31%.
Konside - FC-Andemandse 0:1

48e minuut.
Rober is nu in balbezit. Rober passt de bal zonder na te denken. Borgvardt is nu in balbezit. Střihavka verovert de bal door een tackle van achteren. Střihavka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Konside - FC-Andemandse 0:2

52e minuut.
Eben kopt de bal weg. Wibroe is nu in balbezit. Borgvardt rent richting de bal. Střihavka is nu in balbezit. Střihavka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Střihavka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cametá komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bøggild kan de bal niet met de borst controleren. Borgvardt is nu in balbezit. Eben verovert de bal door een tackle van achteren. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Konside - FC-Andemandse 0:3

60e minuut.
Storebjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Eben verovert de bal door een tackle van achteren. Eben probeert naar een medespeler te passen. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá schiet op doel. Ryge Petersen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Konside - FC-Andemandse 0:4

67e minuut.
Mickelborg heeft problemen om de bal te vangen. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Mickelborg rent richting de bal. Cametá verovert de bal door een tackle van achteren. Cametá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Wibroe passt de bal in één keer door. Mickelborg is nu in balbezit. Cametá onderschept slim de pass. Cametá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Konside - FC-Andemandse 0:5

77e minuut.
Rober met een sublieme pass. Eben is nu in balbezit. Eben speelt de bal door. Cametá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cametá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Loredan rent richting de bal. Loredan met een sublieme pass. Rober is nu in balbezit. Rober geeft een lange en hoge pass. Barsøe probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ryge Petersen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rober de bal. Højer is nu in balbezit. Højer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Konside 62%, FC-Andemandse 38%.
Konside - FC-Andemandse 0:5