Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-20 19:19
  • Bekerwedstrijd: Austria Cup
  • Stadion: WAC Platz
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 31694
Austria WAC Honeycomb City
Gutau Tactiek 4-4-2 defend
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 46.3
excellent Schieten good
very good Passen good
formidable Verdedigen good


4e minuut.
Bình Nguyên heeft problemen om de bal te vangen. Bình Nguyên geeft de bal voor. Auwerx heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Vastamäki met een sublieme pass. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos speelt de bal door. Klungelig pakt Sánchez Cano de bal. Sánchez Cano haalt uit met een fantastische trap. Yakarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Hamid onderschept slim de pass. Hamid probeert naar een medespeler te passen. Jahreis speelt de bal door. Sánchez Cano is nu in balbezit. Sánchez Cano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vastamäki passt de bal met de wreef. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos passt de bal zonder na te denken. Sánchez Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wai Kit verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Kit geeft een hoge lob. Bastos kopt de bal weg. Sánchez Cano heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Cano draait met de bal, schiet en ... Yakarca bokst de bal weg.

21e minuut.
Szaranowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Staszewski komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Wai Kit onderschept slim de pass. Wai Kit geeft de bal voor. Daar is Bugatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos is nu in balbezit. Bastos schiet op doel. Yakarca bokst de bal weg. Klungelig pakt Azzino de bal. Sánchez Cano rent richting de bal. Sánchez Cano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Honeycomb City 1:0

28e minuut.
Wai Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Kit passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sánchez Cano de bal. Bastos is nu in balbezit. Bastos draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Bình Nguyên geeft de bal voor. Neudorfer kopt de bal weg. Bugatto heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Cano is nu in balbezit. Sánchez Cano haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Bulidža geeft een hoge lob. Inworp. Vastamäki met een snelle inworp. Bastos rent richting de bal. Bastos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria WAC 36%, Honeycomb City 64%.
Austria WAC - Honeycomb City 1:0

47e minuut.
Jahreis kan de bal niet met de borst controleren. Jahreis passt de bal in één keer door. Lindberg met een sublieme pass. Bastos rent richting de bal. Bastos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Inworp. Somoš komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lindberg rent richting de bal. Vastamäki rent richting de bal. Vastamäki geeft de bal voor. Sánchez Cano krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

69e minuut.
Azzino probeert naar een medespeler te passen. Vastamäki rent richting de bal. Vastamäki passt de bal met de wreef. Bastos rent richting de bal. Bastos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Cabo Queiroz onderschept slim de pass. Cabo Queiroz geeft de bal voor. Sánchez Cano rent richting de bal. Sánchez Cano haalt uit met een fantastische trap. Somoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Walewski komt het veld opgelopen. Ulrich komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Vastamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Vastamäki geeft de bal voor. Sánchez Cano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Honeycomb City 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria WAC 32%, Honeycomb City 68%.
Austria WAC - Honeycomb City 2:0