Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SVH Waldbach Blue Vodka
Normal Tactiek 433 3,3
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 40.8
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Moser is nu in balbezit. Moser probeert naar een medespeler te passen. Neustädter bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Hollerer rent richting de bal. Kirchtag verovert de bal door een tackle van achteren. Kirchtag passt de bal in één keer door. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel. Tonner bokst de bal weg.

5e minuut.
Prey is nu in balbezit. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely met een sublieme pass. Ölscheich is nu in balbezit. Ölscheich schiet op doel. Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Moser geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kirchtag rent richting de bal. Kirchtag haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Prey probeert de bal aan de voet te houden. Ölscheich bereikt de bal nog maar net als eerste. Moser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchtag rent richting de bal. Kirchtag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - Blue Vodka 0:1

9e minuut.
Moser rent richting de bal. Kirchtag rent richting de bal. Kirchtag geeft een lange en hoge pass. Wesely rent richting de bal. Wesely haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zimmerbauer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nager zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wesely is nu in balbezit. Wesely draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Moser bereikt de bal nog maar net als eerste. Moser geeft een lange en hoge pass. Hirschberger heeft problemen om de bal te vangen. Kirchtag rent richting de bal. Kirchtag draait met de bal, schiet en ... Tonner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - Blue Vodka 0:2

17e minuut.
Neustädter geeft een hoge lob. Engling geeft een lange en hoge pass. Kirchtag kopt de bal weg. Ölscheich rent richting de bal. Ölscheich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ölscheich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchtag bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölscheich passt de bal in één keer door. Kirchtag is nu in balbezit. Kirchtag haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kaiserseder geeft de bal voor. Klungelig pakt Zimmerbauer de bal. Nager bereikt de bal nog maar net als eerste. Nager geeft de bal voor. Kirchtag springt en kopt de bal. Tonner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - Blue Vodka 0:3

26e minuut.
Kirchtag passt de bal met de wreef. Ölscheich is nu in balbezit. Ölscheich passt de bal met de wreef. Daar is Wesely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wesely schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tonner trapt de bal weg. Kirchtag kopt de bal weg. Ölscheich rent richting de bal. Ölscheich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Prey heeft problemen om de bal te vangen. Prey met een sublieme pass. Engling bereikt de bal nog maar net als eerste. Nager verovert de bal door een tackle van achteren. Nager geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Nager bereikt de bal nog maar net als eerste. Nager geeft een hoge lob. Heraf heeft problemen om de bal te vangen. Ölscheich is nu in balbezit. Ölscheich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Nager de bal onder controle te krijgen. Wesely rent richting de bal. Neustädter is nu in balbezit. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Tonner bokst de bal weg.

43e minuut.
Hirschberger schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jabornig de bal onder controle te krijgen. Loser probeert naar een medespeler te passen. Ölscheich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölscheich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Zimmerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nager onderschept slim de pass. Neustädter begaat een overtreding. Neustädter krijgt een gele kaart. Nager raakt geblesseerd tijdens het duel. Nager zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kirchtag is nu in balbezit. Kirchtag haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVH Waldbach 76%, Blue Vodka 24%.
SVH Waldbach - Blue Vodka 0:3

49e minuut.
Ölscheich passt de bal zonder na te denken. Wesely rent richting de bal. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Neustädter probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - Blue Vodka 0:4

60e minuut.
Hollerer is nu in balbezit. Ölscheich onderschept slim de pass. Ölscheich probeert naar een medespeler te passen. Kirchtag is nu in balbezit. Kirchtag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - Blue Vodka 0:5

70e minuut.
Kirchtag bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchtag geeft een hoge lob. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely draait met de bal, schiet en ... Tonner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - Blue Vodka 0:6

72e minuut.
Nager passt de bal zonder na te denken. Wesely heeft problemen om de bal te vangen. Wesely met een sublieme pass. Loser is nu in balbezit. Loser geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nager bereikt de bal nog maar net als eerste. Nager geeft de bal voor. Kirchtag bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchtag schiet op doel. Tonner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - Blue Vodka 0:7

86e minuut.
Ölscheich is nu in balbezit. Wesely rent richting de bal. Wesely speelt de bal door. Kirchtag rent richting de bal. Kirchtag schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVH Waldbach 53%, Blue Vodka 47%.
SVH Waldbach - Blue Vodka 0:7