Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Smile FC Speedy Gonzales
Normal Tactiek st3_hall_433
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 51.8
average Schieten outstanding
poor Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Gschwobat rent richting de bal. Gschwobat geeft de bal voor. Dengler rent richting de bal. Dengler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:1

4e minuut.
Lenosis verovert de bal door een tackle van achteren. Lenosis passt de bal zonder na te denken. Sowinetz probeert naar een medespeler te passen. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sowinetz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabani rent richting de bal. Sabani geeft de bal voor. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Golke bereikt de bal nog maar net als eerste. Golke geeft de bal voor. Klungelig pakt Gartner de bal. Dengler is nu in balbezit. Dengler schiet op doel. De bal raakt de paal. Gonzo probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Segler de bal. Woltemade rent richting de bal. Woltemade haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:2

10e minuut.
Panosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenosis onderschept slim de pass. Lenosis passt de bal in één keer door. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade draait met de bal, schiet en ... Gonzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Woltemade rent richting de bal. Woltemade passt de bal zonder na te denken. Dengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengler haalt uit met een fantastische trap. Gonzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:3

13e minuut.
Daup speelt de bal door. Woltemade rent richting de bal. Woltemade passt de bal in één keer door. Dengler rent richting de bal. Dengler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:4

17e minuut.
Segler kopt de bal weg. Dengler rent richting de bal. Dengler passt de bal in één keer door. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gonzo met een harde bal richting middenveld. Sabani kopt de bal weg. Steindel probeert de bal aan de voet te houden. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daup onderschept slim de pass. Lenosis met een sublieme pass. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade schiet op doel. Gonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:5

22e minuut.
Gartner onderschept slim de pass. Gartner geeft een hoge lob. Inworp. Lenosis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dengler geeft een hoge lob. Gonzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Woltemade controleert de bal met de borst. Gonzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Lenosis probeert naar een medespeler te passen. Oswald met een sublieme pass. Klungelig pakt Woltemade de bal. Woltemade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:6

30e minuut.
Sabani kopt de bal weg. Lenosis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenosis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dengler de bal. Dengler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dengler is nu in balbezit. Dengler draait met de bal, schiet en ... Gonzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:7

36e minuut.
Kuldmaa geeft een hoge lob. Steindel kopt de bal weg. Panosch is nu in balbezit. Woltemade onderschept slim de pass. Woltemade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lenosis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenosis speelt de bal door. Woltemade rent richting de bal. Woltemade haalt uit met een fantastische trap. Oswald probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dengler geeft een lange en hoge pass. Dahlmeier heeft problemen om de bal te vangen. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade schiet op doel. Gonzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:8

39e minuut.
Segler geeft een hoge lob. Inworp. Sabani met een snelle inworp. Lenosis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenosis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dengler geeft een lange en hoge pass. Woltemade maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daup passt de bal in één keer door. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade passt de bal in één keer door. Dengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Lenosis rent richting de bal. Lenosis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Segler de bal. Woltemade rent richting de bal. Woltemade schiet op doel. Gonzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Smile 88%, FC Speedy Gonzales 12%.
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:8

46e minuut.
Joostberends komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Daup met een sublieme pass. Gschwobat is nu in balbezit. Gschwobat geeft de bal voor. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade haalt uit met een fantastische trap. Gonzo bokst de bal weg.

49e minuut.
Lenosis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenosis passt de bal zonder na te denken. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:9

51e minuut.
Sabani rent richting de bal. Sabani geeft een lange en hoge pass. Joostberends kopt de bal weg. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade schiet op doel. Gonzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gonzo met een harde bal richting middenveld. Daup kan de bal niet met de borst controleren. Daup geeft een hoge lob. Joostberends rent richting de bal. Joostberends heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:10

54e minuut.
Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends probeert naar een medespeler te passen. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade draait met de bal, schiet en ... Gonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Sabani rent richting de bal. Sabani geeft een hoge lob. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:11

58e minuut.
Lenosis probeert naar een medespeler te passen. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends passt de bal zonder na te denken. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Daar is Gartner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenosis rent richting de bal. Lenosis geeft een lange en hoge pass. Sowinetz is nu in balbezit. Sowinetz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Dahlmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabani met een sublieme pass. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade haalt uit met een fantastische trap. Gonzo bokst de bal weg.

67e minuut.
Daup rent richting de bal. Daup met een sublieme pass. Sowinetz is nu in balbezit. Sowinetz haalt uit met een fantastische trap. Gonzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:12

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lenosis probeert naar een medespeler te passen. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:13

77e minuut.
Haidl kopt de bal weg. Lenosis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Woltemade de bal. Woltemade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:14

80e minuut.
Golke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gschwobat speelt de bal door. Lenosis speelt de bal door. Daar is Woltemade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woltemade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Gonzo met een harde bal richting middenveld. Lenosis kopt de bal weg. Woltemade controleert de bal met de borst. Woltemade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:15

82e minuut.
Lenosis probeert naar een medespeler te passen. Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends geeft een lange en hoge pass. Woltemade springt en kopt de bal. Gonzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:16

86e minuut.
Steindel controleert de bal met de borst. Steindel geeft een lange en hoge pass. Lenosis met een sublieme pass. Joostberends rent richting de bal. Joostberends met een sublieme pass. Gonzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:17

88e minuut.
Klungelig pakt Daup de bal. Lenosis speelt de bal door. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade schiet op doel. Gonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Smile 86%, FC Speedy Gonzales 14%.
FC Smile - FC Speedy Gonzales 0:18