Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austria Lustenau Wild Boyz Vienna
Normal Tactiek 433nn
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 43.3
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Rionda passt de bal zonder na te denken. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans met een sublieme pass. Sagna is nu in balbezit. Sagna haalt uit met een fantastische trap. Pesendorfer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:1

4e minuut.
Peiremans is nu in balbezit. Peiremans heeft problemen om de bal te vangen. Peiremans probeert naar een medespeler te passen. Põllu bereikt de bal nog maar net als eerste. Põllu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Chłodek rent richting de bal. Chłodek geeft een lange en hoge pass. Põllu rent richting de bal. Põllu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sagna de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Deutsch met een snelle inworp. Reinmayr rent richting de bal. Chłodek met een sublieme pass. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Chłodek onderschept slim de pass. Chłodek passt de bal met de wreef. Sagna rent richting de bal. Põllu bereikt de bal nog maar net als eerste. Põllu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:2

20e minuut.
Posch rent richting de bal. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek met een sublieme pass. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pesendorfer speelt de bal door. Berta kopt de bal weg. Sagna rent richting de bal. Sagna haalt uit met een fantastische trap. Pesendorfer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Berta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose begaat een overtreding. Berta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rose met een sublieme pass. Peiremans zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:3

30e minuut.
Chłodek geeft de bal voor. Pesendorfer probeert naar een medespeler te passen. Peiremans kopt de bal weg. Sagna is nu in balbezit. Sagna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rose rent richting de bal. Berta verovert de bal door een tackle van achteren. Berta probeert naar een medespeler te passen. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek draait met de bal, schiet en ... Pesendorfer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Elnser zal de hoekschop nemen. Põllu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:4

37e minuut.
Inworp. Elnser met de inworp. Reinmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek onderschept slim de pass. Chłodek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:5

40e minuut.
Destinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Põllu onderschept slim de pass. Sagna rent richting de bal. Sagna schiet op doel. Pesendorfer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:6

42e minuut.
Holzleithner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peiremans met een snelle inworp. Põllu rent richting de bal. Põllu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Holzleithner heeft problemen om de bal te vangen. Sagna is nu in balbezit. Sagna haalt uit met een fantastische trap. Pesendorfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Lustenau 76%, Wild Boyz Vienna 24%.
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:7

46e minuut.
Elnser bereikt de bal nog maar net als eerste. Elnser probeert naar een medespeler te passen. Sagna rent richting de bal. Sagna draait met de bal, schiet en ... Pesendorfer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:8

48e minuut.
Posch kopt de bal weg. Põllu bereikt de bal nog maar net als eerste. Põllu passt de bal zonder na te denken. Sagna is nu in balbezit. Sagna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:9

50e minuut.
Destinger passt de bal zonder na te denken. Põllu is nu in balbezit. Põllu passt de bal in één keer door. Berta is nu in balbezit. Berta geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:10

51e minuut.
Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzleithner verovert de bal door een tackle van achteren. Chłodek rent richting de bal. Sagna is nu in balbezit. Sagna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Elnser is nu in balbezit. Elnser passt de bal zonder na te denken. Sagna is nu in balbezit. Sagna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:11

60e minuut.
Doeltrap. Burliga komt het veld opgelopen. Pesendorfer met een harde bal richting middenveld. Berta kopt de bal weg. Sagna is nu in balbezit. Sagna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Põllu is nu in balbezit. Sagna is nu in balbezit. Põllu rent richting de bal. Sagna rent richting de bal. Sagna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Elnser geeft een lange en hoge pass. Caju kopt de bal weg. Destinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Põllu bereikt de bal nog maar net als eerste. Põllu geeft de bal voor. Pesendorfer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:12

68e minuut.
Destinger met een sublieme pass. Daar is Berta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berta met een sublieme pass. Sagna rent richting de bal. Sagna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Põllu is nu in balbezit. Põllu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:13

71e minuut.
Inworp. Felgenhauer komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ettner geeft een lange en hoge pass. Berta is nu in balbezit. Berta met een sublieme pass. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:14

80e minuut.
Burliga rent richting de bal. Burliga met een sublieme pass. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer draait met de bal, schiet en ... Pesendorfer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Coombes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piat komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Deutsch speelt de bal door. Berta rent richting de bal. Berta met een sublieme pass. Peiremans rent richting de bal. Peiremans geeft de bal voor. Pesendorfer bokst de bal weg. Klungelig pakt Sagna de bal. Sagna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:15

84e minuut.
Wutzel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rose speelt de bal door. Felgenhauer rent richting de bal. Felgenhauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Lustenau 86%, Wild Boyz Vienna 14%.
Austria Lustenau - Wild Boyz Vienna 0:16