Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Go Go Disl Arsenal-FC
atack Tactiek 5-2-3
58% Balbezit 42%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
61.2 gemiddelde waardering 55
excellent Schieten very good
very good Passen solid
outstanding Verdedigen very good


9e minuut.
Aldeinha met een sublieme pass. Klungelig pakt Sagan de bal. Sagan met een sublieme pass. Laagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laagus haalt uit met een fantastische trap. Gromczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Tocev met een sublieme pass. Terreni is nu in balbezit. Terreni speelt de bal door. Perkov is nu in balbezit. Yakobchev is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Konstantinov probeert naar een medespeler te passen. Kondev met een sublieme pass. Sagan rent richting de bal. Sagan geeft een hoge lob. Laagus springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Go Disl 50%, Arsenal-FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Go Go Disl - Arsenal-FC 0:0

46e minuut.
Konšel komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Picazo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Graffite komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Graffite onderschept slim de pass. Graffite probeert naar een medespeler te passen. Perkov is nu in balbezit. Perkov draait met de bal, schiet en ... Tocev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Grozev stond buitenspel. Yasenov komt het veld opgelopen. Viinamäki komt het veld opgelopen. Papazov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Żyrkowski geeft een lange en hoge pass. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindzhev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mindzhev krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Papazov is nu in balbezit. Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev geeft een lange en hoge pass. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite schiet op doel. Tocev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Tocev met een sublieme pass. Kondev kopt de bal weg. Żyrkowski is nu in balbezit. Laagus verovert de bal door een tackle van achteren. Laagus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Go Disl 55%, Arsenal-FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Go Go Disl - Arsenal-FC 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Laagus passt de bal zonder na te denken. Sagan is nu in balbezit. Aldeinha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laagus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laagus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Go Disl 30%, Arsenal-FC 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Go Go Disl - Arsenal-FC 0:0

107e minuut.
Aldeinha met een sublieme pass. Sagan rent richting de bal. Sagan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Laagus de bal. Laagus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

112e minuut.
Daar is Konšel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldeinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondev is nu in balbezit. Yasenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasenov haalt uit met een fantastische trap. Gromczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yasenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasenov draait met de bal, schiet en ... Gromczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Arsenal-FC 1:0

115e minuut.
Konstantinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinov passt de bal met de wreef. Yasenov is nu in balbezit. Yasenov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Arsenal-FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Go Disl 36%, Arsenal-FC 64%.
Go Go Disl - Arsenal-FC 2:0