Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BELIX FC Màs que fu
Normal Tactiek 240827-541
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 36
poor Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Peláez kopt de bal weg. Klungelig pakt Pazmiño de bal. Pazmiño geeft een lange en hoge pass. Asunción bereikt de bal nog maar net als eerste. Asunción probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lucero is nu in balbezit. Guazambi verovert de bal door een tackle van achteren. Guazambi probeert naar een medespeler te passen. Hernández rent richting de bal. Hernández haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BELIX FC 57%, Màs que fu 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BELIX FC - Màs que fu 0:0

59e minuut.
Szmit probeert naar een medespeler te passen. Asunción heeft problemen om de bal te vangen. Asunción speelt de bal door. Hernández rent richting de bal. Hernández draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cabezón rent richting de bal. Hernández onderschept slim de pass. Zura is nu in balbezit. Hernández is nu in balbezit. Hernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Asunción rent richting de bal. Asunción passt de bal met de wreef. Hernández rent richting de bal. Hernández haalt uit met een fantastische trap. Ramírez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BELIX FC - Màs que fu 0:1

77e minuut.
Zura is nu in balbezit. Asunción bereikt de bal nog maar net als eerste. Asunción passt de bal in één keer door. Hernández rent richting de bal. Hernández schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazmiño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asunción met een sublieme pass. Daar is Hernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BELIX FC - Màs que fu 0:2

85e minuut.
Asunción rent richting de bal. Asunción geeft de bal voor. Klungelig pakt Quesada de bal. Hernández is nu in balbezit. Hernández haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Guazambi speelt de bal door. Zura rent richting de bal. Zura passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hernández de bal. Hernández draait met de bal, schiet en ... Ramírez bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Zura is nu in balbezit. Zura geeft de bal voor. Saavedra probeert de bal aan de voet te houden. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BELIX FC - Màs que fu 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BELIX FC 65%, Màs que fu 35%.
BELIX FC - Màs que fu 0:3