Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Usumnaran Sasoun IbraMilan
Normal Tactiek 5-5-3
35% Balbezit 65%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 47.2
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen solid
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor heeft problemen om de bal te vangen. Sandor draait met de bal, schiet en ... Samvelyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beglaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - IbraMilan 0:1

7e minuut.
Bonnel is nu in balbezit. Bonnel passt de bal met de wreef. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - IbraMilan 0:2

8e minuut.
Inworp. Ilouyan met de inworp. Ghazaryan heeft problemen om de bal te vangen. Sârbu rent richting de bal. Sârbu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beglaryan trapt de bal weg. Apolinarski kopt de bal weg. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Samvelyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Apolinarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apolinarski speelt de bal door. Ghazaryan is nu in balbezit. Sandor onderschept slim de pass. Sandor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dodrescu passt de bal zonder na te denken. Apolinarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apolinarski passt de bal zonder na te denken. Sandor is nu in balbezit. Sandor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - IbraMilan 0:3

13e minuut.
Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu probeert naar een medespeler te passen. Sandor rent richting de bal. Sandor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - IbraMilan 0:4

17e minuut.
Sandor is nu in balbezit. Sandor passt de bal in één keer door. Sârbu is nu in balbezit. Sandor is nu in balbezit. Sandor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beglaryan met een harde bal richting middenveld. Sârbu kopt de bal weg. Sandor is nu in balbezit. Sandor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - IbraMilan 0:5

23e minuut.
Aprikyan probeert de bal met de borst te controleren. Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel passt de bal in één keer door. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Kirakosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sârbu onderschept slim de pass. Sârbu passt de bal met de wreef. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Apolinarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel passt de bal met de wreef. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Ilouyan is nu in balbezit. Sandor verovert de bal door een tackle van achteren. Sandor passt de bal met de wreef. Bonnel heeft problemen om de bal te vangen. Bonnel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - IbraMilan 0:6

37e minuut.
Kirakosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârbu speelt de bal door. Sandor is nu in balbezit. Sandor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Apolinarski probeert naar een medespeler te passen. Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel passt de bal in één keer door. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bonnel is nu in balbezit. Bonnel met een sublieme pass. Dodrescu met een sublieme pass. Sandor is nu in balbezit. Sandor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - IbraMilan 0:7

45e minuut.
Inworp. Bonnel met een snelle inworp. Aprikyan rent richting de bal. Sandor verovert de bal door een tackle van achteren. Sandor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Usumnaran Sasoun 76%, IbraMilan 24%.
Usumnaran Sasoun - IbraMilan 0:7

50e minuut.
Szustecki geeft een lange en hoge pass. Mkchyan is nu in balbezit. Sandor verovert de bal door een tackle van achteren. Sandor haalt uit met een fantastische trap. Beglaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - IbraMilan 0:8

53e minuut.
Sandor haalt uit met een fantastische trap. Mkchyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sârbu rent richting de bal. Sârbu haalt uit met een fantastische trap. Beglaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - IbraMilan 0:9

55e minuut.
Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu geeft de bal voor. Klungelig pakt Bonnel de bal. Bonnel draait met de bal, schiet en ... Beglaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - IbraMilan 0:10

56e minuut.
Inworp. Apolinarski met de inworp. Bonnel probeert naar een medespeler te passen. Sandor is nu in balbezit. Sandor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Szustecki kopt de bal weg. Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel passt de bal zonder na te denken. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ghazaryan met een sublieme pass. Daar is Villena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villena probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bonnel de bal. Bonnel schiet op doel. Beglaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Apolinarski rent richting de bal. Apolinarski passt de bal met de wreef. Daar is Sandor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandor draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mkchyan de bal onder controle te krijgen. Beglaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Sârbu is nu in balbezit. Sârbu passt de bal met de wreef. Sandor is nu in balbezit. Sârbu is nu in balbezit. Sârbu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - IbraMilan 0:11

75e minuut.
Apolinarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apolinarski probeert naar een medespeler te passen. Sandor is nu in balbezit. Sandor schiet op doel. Beglaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - IbraMilan 0:12

84e minuut.
Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel probeert naar een medespeler te passen. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor rent richting de bal. Sandor draait met de bal, schiet en ... Beglaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Szustecki verovert de bal door een tackle van achteren. Szustecki passt de bal in één keer door. Dodrescu speelt de bal door. Sandor rent richting de bal. Sandor draait met de bal, schiet en ... Beglaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Samvelyan heeft problemen om de bal te vangen. Sandor rent richting de bal. Sandor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - IbraMilan 0:13

88e minuut.
Sandor rent richting de bal. Sandor passt de bal in één keer door. Samvelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel onderschept slim de pass. Bonnel schiet op doel. Beglaryan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - IbraMilan 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Usumnaran Sasoun 75%, IbraMilan 25%.
Usumnaran Sasoun - IbraMilan 0:14