Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Vishapner Հայաստան
Normal Tactiek փորձ-փորձանք
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 41.1
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Daar is Mashouryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan passt de bal met de wreef. Mashouryan is nu in balbezit. Mashouryan draait met de bal, schiet en ... Manasyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Vishapner - Հայաստան 0:1

7e minuut.
Petrosyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mashouryan de bal. Mashouryan passt de bal met de wreef. Daar is Martirosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martirosyan schiet op doel. Manasyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Avetikyan probeert de bal met de borst te controleren. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan draait met de bal, schiet en ... Yedigaryan probeert de bal aan de voet te houden. Manasyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Vishapner - Հայաստան 0:2

10e minuut.
Martirosyan geeft een lange en hoge pass. Mashouryan kopt de bal weg. Martirosyan rent richting de bal. Martirosyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Martirosyan is nu in balbezit. Martirosyan geeft de bal voor. Mashouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan draait met de bal, schiet en ... Manasyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Vishapner - Հայաստան 0:3

19e minuut.
Klungelig pakt Avetikyan de bal. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan is nu in balbezit. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Vishapner - Հայաստան 0:4

44e minuut.
Avetikyan kopt de bal weg. Daar is Darbinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martirosyan rent richting de bal. Martirosyan speelt de bal door. Mashouryan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mashouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan rent richting de bal. Martirosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Vishapner - Հայաստան 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Vishapner 79%, Հայաստան 21%.
Dinamo Vishapner - Հայաստան 0:5

51e minuut.
Manasyan speelt de bal door. Inworp. Petrosyan met een snelle inworp. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Strojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez geeft een hoge lob. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Vishapner - Հայաստան 0:6

62e minuut.
Petrosyan rent richting de bal. Darbinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Darbinyan probeert naar een medespeler te passen. Martirosyan is nu in balbezit. Martirosyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bakalyan is nu in balbezit. Bakalyan geeft een lange en hoge pass. Martirosyan geeft de bal voor. Mashouryan is nu in balbezit. Mashouryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Vishapner - Հայաստան 0:7

88e minuut.
Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avetikyan. Martirosyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Strojek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan schiet op doel. Manasyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Vishapner - Հայաստան 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Vishapner 77%, Հայաստան 23%.
Dinamo Vishapner - Հայաստան 0:8