Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kilikia Spartak Armavir Erevan City
Normal Tactiek 20-21
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.2 gemiddelde waardering 51.3
poor Schieten excellent
weak Passen excellent
poor Verdedigen good


1e minuut.
Sarafyan speelt de bal door. Sadoyan is nu in balbezit. Petrosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Petrosyan de bal. Petrosyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
González is nu in balbezit. González passt de bal zonder na te denken. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan draait met de bal, schiet en ... Adamyan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:1

6e minuut.
Herikyan passt de bal zonder na te denken. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan speelt de bal door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Shageldyan geeft een hoge lob. Tumanyan kopt de bal weg. Adamyan heeft problemen om de bal te vangen. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:2

9e minuut.
Azaryan heeft problemen om de bal te vangen. Petrosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Petrosyan passt de bal met de wreef. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan geeft de bal voor. Petrosyan kopt de bal weg. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Herikyan met een sublieme pass. González is nu in balbezit. González speelt de bal door. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Tumanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrosyan geeft een lange en hoge pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Samvelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Samvelyan passt de bal in één keer door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:3

22e minuut.
Lusinyan speelt de bal door. Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan passt de bal in één keer door. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Shageldyan passt de bal in één keer door. González met een sublieme pass. Artsruni rent richting de bal. Petrosyan onderschept slim de pass. Petrosyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adamyan met een harde bal richting middenveld. Shageldyan kopt de bal weg. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Adamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:4

30e minuut.
Kanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Lusinyan speelt de bal door. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Artsruni onderschept slim de pass. Artsruni met een sublieme pass. Herikyan met een sublieme pass. González heeft problemen om de bal te vangen. González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Shageldyan kopt de bal weg. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González passt de bal met de wreef. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Shageldyan kopt de bal weg. González heeft problemen om de bal te vangen. González passt de bal in één keer door. Petrosyan heeft problemen om de bal te vangen. Petrosyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:5

38e minuut.
Klungelig pakt Petrosyan de bal. Bakunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan onderschept slim de pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:6

40e minuut.
Adamyan geeft een hoge lob. Lusinyan kopt de bal weg. Tumanyan speelt de bal door. González rent richting de bal. González geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tumanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tumanyan probeert naar een medespeler te passen. Herikyan met een sublieme pass. Daar is Petrosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:7

43e minuut.
Lusinyan met een sublieme pass. Tumanyan geeft de bal voor. Daar is Bakunts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kilikia Spartak Armavir 84%, Erevan City 16%.
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:8

51e minuut.
Shageldyan geeft een hoge lob. Adamyan rent richting de bal. Petrosyan onderschept slim de pass. Petrosyan haalt uit met een fantastische trap. Manaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:9

54e minuut.
Herikyan speelt de bal door. Tumanyan heeft problemen om de bal te vangen. Tumanyan met een sublieme pass. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Manaryan trapt de bal weg. Herikyan kopt de bal weg. Klungelig pakt González de bal. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:10

59e minuut.
Lusinyan geeft een lange en hoge pass. Petrosyan heeft problemen om de bal te vangen. Bakunts verovert de bal door een tackle van achteren. González rent richting de bal. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:11

62e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan rent richting de bal. González rent richting de bal. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:12

64e minuut.
Doeltrap. Manaryan trapt de bal weg. Shageldyan kopt de bal weg. Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González schiet op doel. Manaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Mokatsi probeert de bal met de borst te controleren. Mokatsi speelt de bal door. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan draait met de bal, schiet en ... Manaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Sadoyan is nu in balbezit. González verovert de bal door een tackle van achteren. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:13

73e minuut.
González rent richting de bal. González speelt de bal door. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan draait met de bal, schiet en ... Manaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mokatsi rent richting de bal. Mokatsi speelt de bal door. González is nu in balbezit. González schiet op doel. Manaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:14

76e minuut.
Vandenbroucke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan probeert naar een medespeler te passen. González is nu in balbezit. González schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:15

78e minuut.
Fillippyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan met een sublieme pass. Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Herikyan kopt de bal weg. Daar is Sadoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manaryan trapt de bal weg van het doel. Mokatsi kopt de bal weg. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tumanyan met een sublieme pass. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan passt de bal met de wreef. González rent richting de bal. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:16

88e minuut.
Mokatsi speelt de bal door. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Petrosyan de bal. Petrosyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kilikia Spartak Armavir 78%, Erevan City 22%.
Kilikia Spartak Armavir - Erevan City 0:17