Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noyan Tapan Axperner HAYER
Normal Tactiek 2
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.8 gemiddelde waardering 54.4
unsatisfactory Schieten incredible
poor Passen very good
hopeless Verdedigen adequate


2e minuut.
Mikaelyan is nu in balbezit. Mikaelyan passt de bal in één keer door. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer draait met de bal, schiet en ... Tsolakyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:1

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pyskaty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Proper de bal. Proper geeft een lange en hoge pass. Khachikyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mikaelyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Bajer de bal. Khatcheryan rent richting de bal. Bajer verovert de bal door een tackle van achteren. Bajer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:2

7e minuut.
Daar is Dardaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navasardyan rent richting de bal. Khachatryan met een sublieme pass. Navasardyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dardaryan rent richting de bal. Colina speelt de bal door. Daar is Galárraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galárraga geeft de bal voor. Navasardyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bryła probeert naar een medespeler te passen. Proper rent richting de bal. Proper passt de bal met de wreef. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer draait met de bal, schiet en ... Tsolakyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Mikaelyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Bajer de bal. Navasardyan is nu in balbezit. Bajer is nu in balbezit. Bajer schiet op doel. Tsolakyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan geeft de bal voor. Bajer rent richting de bal. Bajer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:3

22e minuut.
Proper passt de bal in één keer door. Navasardyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan speelt de bal door. Bajer rent richting de bal. Bajer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:4

23e minuut.
Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Proper de bal. Proper geeft een hoge lob. Bajer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tsolakyan met een harde bal richting middenveld. Galárraga kopt de bal weg. Bajer probeert de bal aan de voet te houden. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan haalt uit met een fantastische trap. Tsolakyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:5

26e minuut.
Khachatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer verovert de bal door een tackle van achteren. Bajer speelt de bal door. Navasardyan is nu in balbezit. Navasardyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Mikaelyan met een sublieme pass. Bajer rent richting de bal. Bajer passt de bal met de wreef. Daar is Navasardyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navasardyan schiet op doel. Tsolakyan bokst de bal weg.

29e minuut.
Mikaelyan speelt de bal door. Mheryan rent richting de bal. Bajer verovert de bal door een tackle van achteren. Bajer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:6

31e minuut.
Galárraga met de inworp. Khatcheryan is nu in balbezit. Khachikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khachikyan geeft een hoge lob. Mnatsakanyan verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Proper geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bajer krijgt zijn hoofd ertegen. Tsolakyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Klungelig pakt Mheryan de bal. Khachikyan rent richting de bal. Bajer rent richting de bal. Bajer haalt uit met een fantastische trap. Tsolakyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:7

35e minuut.
Galárraga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khatcheryan is nu in balbezit. Khachikyan onderschept slim de pass. Khachikyan geeft een hoge lob. Navasardyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Galárraga passt de bal in één keer door. Mikaelyan speelt de bal door. Bajer rent richting de bal. Bajer schiet op doel. Tsolakyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:8

42e minuut.
Navasardyan verovert de bal door een tackle van achteren. Navasardyan met een sublieme pass. Bajer is nu in balbezit. Bajer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:9

42e minuut.
Dardaryan speelt de bal door. Klungelig pakt Gevorkyan de bal. Khachikyan onderschept slim de pass. Bajer is nu in balbezit. Bajer passt de bal in één keer door. Tsolakyan bokst de bal weg.

44e minuut.
Proper verovert de bal door een tackle van achteren. Proper passt de bal zonder na te denken. Bajer is nu in balbezit. Bajer haalt uit met een fantastische trap. Tsolakyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noyan Tapan Axperner 84%, HAYER 16%.
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:9

46e minuut.
Mikaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan speelt de bal door. Bajer rent richting de bal. Bajer haalt uit met een fantastische trap. Tsolakyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:10

51e minuut.
Palatyan geeft de bal voor. Daar is Palácio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kekejyan rent richting de bal. Palácio verovert de bal door een tackle van achteren. Palácio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bajer heeft problemen om de bal te vangen. Bajer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:11

53e minuut.
Mnatsakanyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Colina de bal. Colina passt de bal in één keer door. Bajer rent richting de bal. Bajer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Proper met een sublieme pass. Bajer rent richting de bal. Avagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan onderschept slim de pass. Navasardyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bajer heeft problemen om de bal te vangen. Mikaelyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajer haalt uit met een fantastische trap. Tsolakyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:12

62e minuut.
Mikaelyan rent richting de bal. Mikaelyan passt de bal met de wreef. Navasardyan rent richting de bal. Navasardyan draait met de bal, schiet en ... Tsolakyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Navasardyan speelt de bal door. Proper rent richting de bal. Proper geeft een lange en hoge pass. Bajer krijgt zijn hoofd ertegen. Tsolakyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:13

66e minuut.
Kekejyan is nu in balbezit. Palácio onderschept slim de pass. Galárraga is nu in balbezit. Galárraga geeft een hoge lob. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galárraga zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer draait met de bal, schiet en ... Mnatsakanyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:14

68e minuut.
Proper kopt de bal weg. Avagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan is nu in balbezit. Navasardyan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mnatsakanyan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mnatsakanyan geeft een hoge lob. Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty speelt de bal door. Proper geeft een hoge lob. Bajer krijgt zijn hoofd ertegen. Tsolakyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:15

72e minuut.
Avagian rent richting de bal. Navasardyan is nu in balbezit. Navasardyan passt de bal met de wreef. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer haalt uit met een fantastische trap. Tsolakyan bokst de bal weg.

79e minuut.
Khatcheryan rent richting de bal. Khatcheryan geeft een hoge lob. Pyskaty kopt de bal weg. Klungelig pakt Navasardyan de bal. Navasardyan draait met de bal, schiet en ... Tsolakyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:16

81e minuut.
Bryła met een sublieme pass. Pyskaty probeert naar een medespeler te passen. Proper geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bajer de bal. Bajer schiet op doel. Tsolakyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mheryan de bal. Khachikyan rent richting de bal. Khachikyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:17

83e minuut.
Palatyan is nu in balbezit. Palatyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Galárraga met de inworp. Khachikyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan geeft de bal voor. Navasardyan is nu in balbezit. Navasardyan schiet op doel. Tsolakyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:18

86e minuut.
Gevorkyan met een sublieme pass. Dardaryan probeert naar een medespeler te passen. Khachikyan is nu in balbezit. Khachikyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tsolakyan trapt de bal weg van het doel. Galárraga kopt de bal weg. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan schiet op doel. Tsolakyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noyan Tapan Axperner 88%, HAYER 12%.
Noyan Tapan Axperner - HAYER 0:19