Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Ayntap FC SEROB MEC
Normal Tactiek 1
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 50.8
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Loczkowski met een snelle inworp. Lijanović geeft een lange en hoge pass. Vacalebre kan de bal niet met de borst controleren. Huspeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Huspeka schiet op doel. Paal!

2e minuut.
Lijanović geeft een hoge lob. Philiposyan controleert de bal met de borst. Vacalebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacalebre schiet op doel. Kapukranyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC SEROB MEC 0:1

5e minuut.
Martirosyan kopt de bal weg. Jedynak is nu in balbezit. Jedynak speelt de bal door. Huspeka is nu in balbezit. Huspeka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC SEROB MEC 0:2

13e minuut.
Sargsyan speelt de bal door. Tserunyan is nu in balbezit. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ... Minassyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapukranyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC SEROB MEC 0:3

13e minuut.
Jelonkowski onderschept slim de pass. Jelonkowski passt de bal in één keer door. Sargsyan is nu in balbezit. Huspeka onderschept slim de pass. Huspeka draait met de bal, schiet en ... Kapukranyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Vacalebre rent richting de bal. Vacalebre speelt de bal door. Huspeka rent richting de bal. Huspeka haalt uit met een fantastische trap. Kapukranyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC SEROB MEC 0:4

18e minuut.
Philiposyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacalebre onderschept slim de pass. Vacalebre geeft de bal voor. Huspeka heeft problemen om de bal te vangen. Huspeka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC SEROB MEC 0:5

20e minuut.
Jedynak met een sublieme pass. Jelonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jelonkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zatikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatikyan geeft een hoge lob. Inworp. Lijanović met de inworp. Huspeka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Arshakyan met een sublieme pass. Knitel is nu in balbezit. Knitel geeft de bal voor. Huspeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Huspeka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jedynak verovert de bal door een tackle van achteren. Jedynak passt de bal in één keer door. Lijanović probeert naar een medespeler te passen. Huspeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Huspeka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC SEROB MEC 0:6

31e minuut.
Kapukranyan trapt de bal weg van het doel. Jelonkowski kopt de bal weg. Minassyan controleert de bal met de borst. Vacalebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacalebre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jelonkowski probeert naar een medespeler te passen. Vacalebre is nu in balbezit. Vacalebre passt de bal met de wreef. Huspeka is nu in balbezit. Huspeka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Philiposyan rent richting de bal. Jelonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jelonkowski probeert naar een medespeler te passen. Huspeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Huspeka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vacalebre is nu in balbezit. Vacalebre passt de bal in één keer door. Huspeka rent richting de bal. Huspeka schiet op doel. Kapukranyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC SEROB MEC 0:7

43e minuut.
Arshakyan rent richting de bal. Arshakyan passt de bal in één keer door. Jedynak geeft een lange en hoge pass. Vacalebre maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC SEROB MEC 0:8

43e minuut.
Huspeka rent richting de bal. Huspeka probeert naar een medespeler te passen. Jedynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arshakyan schiet op doel. Sztandera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC SEROB MEC 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ayntap 76%, FC SEROB MEC 24%.
FK Ayntap - FC SEROB MEC 1:8

46e minuut.
Jańczak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lijanović met een sublieme pass. Vacalebre rent richting de bal. Jelonkowski rent richting de bal. Vacalebre rent richting de bal. Vacalebre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Philiposyan is nu in balbezit. Vacalebre onderschept slim de pass. Vacalebre met een sublieme pass. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kapukranyan trapt de bal weg. Lijanović kopt de bal weg. Huspeka rent richting de bal. Huspeka schiet op doel. Minassyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapukranyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jedynak kopt de bal weg. Tserunyan rent richting de bal. Vacalebre maakt een afschuwelijke overtreding. Vacalebre krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Vacalebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacalebre passt de bal zonder na te denken. Huspeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Huspeka haalt uit met een fantastische trap. Kapukranyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC SEROB MEC 1:9

59e minuut.
Jelonkowski passt de bal met de wreef. Vacalebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacalebre passt de bal zonder na te denken. Huspeka is nu in balbezit. Huspeka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC SEROB MEC 1:10

68e minuut.
Tserunyan is nu in balbezit. Knitel onderschept slim de pass. Knitel geeft een hoge lob. Huspeka maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapukranyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Coppejans rent richting de bal. Jedynak speelt de bal door. Lijanović met een sublieme pass. Huspeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Huspeka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC SEROB MEC 1:11

71e minuut.
Arshakyan passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knitel met de inworp. Vacalebre speelt de bal door. Huspeka rent richting de bal. Paal! Huspeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Huspeka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC SEROB MEC 1:12

75e minuut.
Huspeka geeft de bal voor. Daar is Sargsyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huspeka met een sublieme pass. Vacalebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacalebre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC SEROB MEC 1:13

76e minuut.
Huspeka onderschept slim de pass. Jelonkowski rent richting de bal. Huspeka is nu in balbezit. Vacalebre is nu in balbezit. Vacalebre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sargsyan is nu in balbezit. Sargsyan geeft een hoge lob. Loczkowski kopt de bal weg. Lijanović is nu in balbezit. Lijanović geeft een hoge lob. Kapukranyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lijanović neemt de hoekschop. Vacalebre krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC SEROB MEC 1:14

81e minuut.
Knitel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knitel probeert naar een medespeler te passen. Huspeka heeft problemen om de bal te vangen. Vacalebre rent richting de bal. Vacalebre haalt uit met een fantastische trap. Kapukranyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kapukranyan met een harde bal richting middenveld. Moos kopt de bal weg. Huspeka is nu in balbezit. Huspeka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ayntap - FC SEROB MEC 1:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ayntap 83%, FC SEROB MEC 17%.
FK Ayntap - FC SEROB MEC 1:15